Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for

 

Gå tur

(forløb)

 

 

exersice rød.png Introduktion til forløbet

At gå en tur hver dag kan påvirke vores sundhed positivt.

Der er flere fordele ved at implementere gåture i ens hverdag, og de er bl.a. at det kan fremme vores fysiske sundhed, vores mentale sundhed, vores trivsel og have indflydelse på vores produktivitet og kreativitet.

De fysiske fordele er bl.a. at gåture kan bidrage til at forberede vores kondition og styrke muskler og led. Regelmæssig motion kan også mindske risikoen for kroniske sygdomme som hjertesygdomme, diabetes og visse former for kræft.

I forhold til fordelene for vores trivsel, så kan gåture oftes gøres sammen med andre og kan derfor opfordrer til socialt samvær. Her fungerer gåturen som en mulighed for at tilbringe tid med venner, familie eller kolleger, hvilket kan styrke deres relationer og samarbejde samt fremme trivselen.

De mentale fordele er, at gåture kan have en positiv effekt på vores humør og reducere symptomer på stress, angst og depression. Det at være udendørs og i bevægelse kan hjælpe med at klare tanker og øge følelsen af velvære. I forhold til produktivitet og kreativitet, så kan man ved at implementere korte pauser til gåture i løbet af arbejdsdagen forbedre koncentrationen, hjælpe med at genopfriske sindet og øge produktiviteten, samt det kan hjælpe til at opnå ny inspiration eller nye idéer.