Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Fitness World

Falcksport & Personaleforeningen har lavet en rabataftale med Fitness World. Her får du 15 % rabat på ”Plus medlemskab”, gratis oprettelse og andre fordele. 

Sådan bliver du medlem:

  1. Gå til fitnessworld.com og vælg dit ønskede center
  2. Vælg Plus medlemskab
  3. Tilføj flere centre (valgfrit)
  4. Indtast rabatkoden: FALCKFW15 og bekræft

Du kan læse om alle fordele ved et Fitness World medlemskab gennem Falck her.

 

LogBuy rabataftaler

 

For at tilbyde dig et større udbud af rabatter, har Falcks Personaleforening indgået samarbejde med LogBuy, som er leverandør af fordelsaftaler. Vi opgraderer dermed fra ca. 60 rabataftaler til en komplet fordelsportal med aftaler i over 2.500 butikker, webshops, restauranter og kultursteder.

Dette betyder helt enkelt, at vi ikke længere vil have rabataftalerne liggende på vores hjemmeside, men i stedet et link til LogBuys hjemmeside. LogBuy har allerede aftaler med flere af vores nuværende leverandører af rabataftaler, og vi vil opfordre de resterende leverandører til at indgå aftaler med LogBuy, så du stadig vil kunne benytte dem. I en overgangsperiode vil vores nuværende aftaler stadig være at finde på hjemmesiden.

En ekstra fordel ved LogBuy er, at du både kan se aftalerne på nettet og på din mobiltelefon, hvis blot du har internetadgang på mobilen. Du kan også downloade din LogBuy mobil-app, så du kan finde dine aftaler nemt og enkelt, når du er på farten.

Log ind på rabataftaler ved at klikke på nedenstående link og se, hvordan du kommer i gang med bruge LogBuy.