Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Vi søger områdereddere til vores emnebank i brandenheden i Øst
Tilbage til listen

Vi søger områdereddere til vores emnebank i brandenheden i Øst

Vi søger områdereddere til vores emnebank i  brandenhed i Øst, som dækker Falck brandstationer i hovedstadsområdet under Beredskab Øst samt på Sjælland under Beredskab Østsjælland.

Den primære opgave som områderedder Brand er, at dække ind på vores stationer ved ferie, sygdom eller andet fravær. Endvidere skal du deltage i assistanceopgaver i forhold til autohjælp samt siddende sygetransport.

Grundlæggende krav:

  • Du skal have gennemført og vedligeholdt funktionsuddannelse indsats og være på højt fagligt niveau
  • Være i besiddelse af kørekort til B & C
  • Kan fremvise en ren straffeattest 
  • Kan gennemføre beredskabsstyrelsen fysiske test for brandmænd
  • Kan bestå en faglig test

Hvis du kan sige ja til ovenstående, skal du ansøge via dette LINK samt vedlægge relevant dokumentation for uddannelse m.v.
Vi foretager løbende vurderinger af indkomne ansøgninger og fjerner opslaget, når vi har et passende antal kandidater.

 

Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.000 medarbejdere i mere end 40 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.
 
Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.