Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falcks Formål

Advance sustainable healthcare to meet people’s changing needs.

Ved konstant at udforske ny teknologi og innovere vores tjenester stræber vi efter at imødekomme nye udfordringer og give flere mennesker adgang til sikkerhed og sundhed hver dag. Med vores formål om at fremme bæredygtig sundhed kombinerer vi vores færdigheder, erfaring og innovation for at hjælpe mennesker, når de har brug for os.

For os betyder kvalitet en holistisk tilgang til sundhed gennem et helt liv. Når vi forebygger eller behandler skader og sygdom, tager vi hensyn til krop, sind, livsstil og de gensidige virkninger på hinanden.  Selv når folks behov ændrer sig, giver nemme plejerejser og adgang til sundhedspleje af høj kvalitet alle mulighed for at føle sig trygge og sunde.

Falcks historie

Falcks historie begynder den 3. oktober 1884, hvor den dengang 19-årige Sophus Falck som frivillig deltog i sluknings- og redningsarbejdet under en brand på Christiansborg Slot.

Falcks Winning Behaviours

Falcks Winning Behaviours definerer, hvordan vi opfører os over for vores kunder, samfundet og hinanden. De er fundamentet for det vi gør, de ydelser vi leverer og det firma vi er.