Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Nyheder 2017

Her kan du læse de seneste nyheder fra Falck.

Falck får fuldt ejerskab af Grupo EMI

Falck køber de resterende 36,9% af Grupo EMI og får fuldt ejerskab af Colombias ledende leverandør af præhospital lægebehandling.

Læs mere

Falck samler danske ambulanceaktiviteter i en separat enhed

Redningskoncernen Falck fokuserer nu sine danske ambulanceaktiviteter og patientbefordring i en separat enhed, Falck Emergency Danmark, med egen ledelse. Det sker for at forenkle den nuværende struktur og dermed sikre endnu større fokus på at tilbyde høj kvalitet på konkurrencedygtige vilkår til de danske regioner.

Læs mere

Jakob Riis bliver ny administrerende direktør i Falck

Bestyrelsen i Falck A/S har i dag udnævnt Jakob Riis (50 år) til ny administrerende direktør i Falck. Jakob Riis tiltræder stillingen den 1. maj 2017.

Læs mere

Nulresultat og faldende overskudsgrad i 2016. Forventet fremgang i 2017

I det seneste årti er Falck vokset markant år efter år, men overskudsgraden er faldet i de senere år. Den tendens fortsatte i 2016, men forventes vendt i 2017.

Læs mere

Dansk hold vinder EMS Championship

11 redder-teams fra hele verden har i to dage dystet til EMS Championship. Det blev det danske Falck-team, der løb af med sejren.

Læs mere

Falck henter ny CFO i Canada

49-årige Tor Magne Lønnum tiltræder i september som ny CFO og medlem af direktionen i Falck.

Læs mere

Store nedskrivninger præger resultatet for første halvår 2017

Falcks omsætning steg med 32 mio. kr. i første halvår 2017 til 8.058 mio. kr. (8.026 mio. kr. i første halvår 2016).

Læs mere

Falck i Randers får CSR-certifikat for arbejde med udsatte unge

Falck i Randers blev i fredags tildelt et CSR-certifikat fra Randers Kommune for stationens arbejde med udsatte unge. Arbejdet indebærer, at utilpassede drenge og piger får praktikmuligheder, jobtræning og afklaring omkring deres fremtid på arbejdsmarkedet.

Læs mere

Falck indgår i europæisk alliance på vejhjælpsområdet

Falck Assistance Nordic er gået sammen med de velanskrevne internationale assistanceudbydere RAC (Storbritannien), VHD (Holland) og Europ Assistance (Frankrig) om at indgå i samarbejdet ERA.

Læs mere

Hæder til krigsveteran og hans Falck-mentor

Krigsveteran Mads Fejrskov og hans mentor i Falck Heino Svenningsen er blevet kåret som Årets Veteranpar af foreningen VELKOMMEN HJEM.

Læs mere