Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Persondatapolitik

​- Registrering og brug af personoplysninger

Falck indsamler alene dine personlige oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse, registreringsnummer på dine køretøjer, fødselsdato og lignende oplysninger, når du frivilligt opgiver disse oplysninger til Falck. Falck indsamler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for sikre, at du modtager en professionel og korrekt behandling.


For at hente en webside på Internettet skal din browser sende information om din internetforbindelses IP-adresse til den server, hvorfra websiden hentes. Derfor vil Falck i forbindelse med din brug af vores webside modtage informationer om din IP-adresse. I tilknytning til Falcks registrering af ovenstående oplysninger forbeholder Falck sig retten til at registrere og sammenknytte IP adressen for den bruger, der benytter websiden og foretager indkøb herpå samt tidspunkterne herfor. Dette sker med henblik på at kunne identificere denne person i tilfælde af, at der foreligger en tvist om det foretagne køb m.v. Derudover vil Falck registrere betalingsoplysninger, købte abonnementer hos Falck og lignende oplysninger, som du opgiver i forbindelse med dit brug af websiden.


Falcks indsamling og håndtering af dine personlige oplysninger vil ske i overensstemmelse med Persondataloven og dansk ret i øvrigt. Falck er den primære dataansvarlige efter Persondataloven og kan kontaktes i henhold til kontaktinformationerne angivet nedenfor. Selskaber koncernforbundet med Falck vil være dataansvarlige for så vidt angår de personlige oplysninger, selskaberne modtager fra Falck i overensstemmelse med disse brugerbetingelser. Vores behandling af dine personoplysninger sker udelukkende med henblik på varetagelse af vores relationer med dig.


Falck videregiver som absolut hovedregel ikke dine personlige oplysninger til tredjemand uden dit udtrykkelige samtykke. Dog kan Falck videregive dine personlige oplysninger til selskaber koncernforbundet med Falck, i den udstrækning dette er nødvendigt for, at vi kan varetage vores relationer med dig, ligesom Falck kan videregive dine personlige oplysninger til tredjemand under iagttagelse af Persondatalovens indsigelsesprocedure og Markedsføringslovens regler om sådanne videregivelser. Du er berettiget til at få indsigt i og berigtige registrerede personoplysninger i henhold til Persondataloven.


Falck kan i visse tilfælde anvende ”cookies” på websiden. Cookies giver os mulighed for at opnå en større forståelse for potentielle områder, der skal forbedres samt løbende at forbedre relevansen af og adgangen til det indhold, vi stiller til rådighed. Cookies er små filer, som lagres på din computer. Således gemmes og opbevares informationer fra den computer, der besøger websiden til næste gang, websiden besøges af den samme computer. Som bruger er det muligt selv at vælge, om din browser skal acceptere cookies eller ej. Det er også muligt at slette de cookies, som ligger på din computer.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du til en hver tid afmelde dig via et link i bunden af alle vores udsendte emails eller på falck.dk/afmeld.