Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falck Hjemmepleje

Falck Hjemmepleje

Klosterparks Alle 30
4100 Ringsted
Tlf. 57 67 32 00  
E-mail: mje@falck.dk

Kontortid: Hverdage kl. 7.00-15.00

Praktisk bistand og personlig pleje

Falck Hjemmepleje er privat aktør i forbindelse med fritvalgsordningen og en del af Falck-koncernen. Falck Hjemmepleje er godkendt til at levere praktisk bistand og personlig pleje i Ringsted Kommune.

Erfaren og stabil medarbejder

Hos Falck Hjemmepleje lægger vi stor vægt på professionalisme og værdighed. Det er dig og din Falck-koordinator, der sammen skal planlægge de opgaver, du skal have løst. Det er dig, der ved, hvad du har brug for. Vi tilbyder en erfaren og stabil medarbejder, der kender din situation og dine behov.

Skift gratis til privat leverandør 

Når din kommune har bevilget dig hjemmehjælp, er det dig, der bestemmer, hvem der skal udføre opgaverne. Du har nu ret til frit at vælge mellem kommunens hjemmepleje eller private leverandører. Skift til privat leverandør af hjemmeplejen er gratis for dig.

Hjælp til hjemmepleje efter hospitalsophold

Vi kan også hjælpe dig, hvis du efter hospitalsophold får behov for hjemmeplejeydelser. Hvis du har brug for yderligere hjemmehjælp, end det kommunen har bevilget, kan du betale for supplerende hjælp fra din faste hjemmehjælper.

Godkendt af kommunen

Falck Hjemmepleje er godkendt i Ringsted Kommune til kvalificeret at udføre personlig pleje og praktisk hjælp. Kommunen afregner direkte med Falck ud fra den bevilling, du har modtaget fra Kommunens visitator.