Log ind eller opret dig som bruger

  • Få overblik over dine abonnementer
  • Se, hvornår du har benyttet dig af Falck
  • Skyd genvej til bestillinger
  • Få gode råd om, hvordan du får mest ud af dit abonnement
​​​
Brugernavn:
Adgangskode:
Close

Falck Vejhjælp

- vejhjælp til erhvervsbiler
  • I 9 ud af 10 tilfælde ordner vi din bil på stedet
  • Vi kører din bil til dit foretrukne værksted
  • Ubegrænset antal assistancer uden selvrisiko

Køb Falck Vejhjælp i vores webshop

 

Brug dit abonnement

Ring efter Vejhjælp  70 10 20 30
Ring efter Vejhjælp i Europa 
(+45) 70 10 20 30​
Bestil lejebil i Europa  (+45) 70 10 20 30​
Behandling og krisehjælp 70 10 06 06​
Bonus på din værkstedsregning 70 10 20 30​
70 20 24 00​
  
Værd at vide før du booker online eller ringer

 

Ring efter Vejhjælp i Europa
Har du Vejhjælp Plus eller Super, kan du bestille vejhjælp i hele Europa. Ring altid til vores vagtcentral i Danmark på (+45) 70 10 20 30.
 
Behandling og krisehjælp
Vi kan hjælpe dig med behandling, krisehjælp og juridisk assistance uanset hvor du befinder dig. Ring på 70 10 06 06.
 
Bonus på din værkstedsregning
Ring 70 10 20 30 inden du kører på værksted og optjen bonus på din værkstedsregning. Vejhjælpskunder optjener 10 % bonus. 
 
Spørgsmål og svar
 
Skal jeg informere Falck, når jeg skifter bil?
Ja, det er vigtigt at du altid husker at give os besked hvis du skifter bil. Ellers kan du risikere at blive afvist hvis du skulle få brug for hjælp.

 

Kan mit abonnement sættes i bero?
Nej, det er ikke muligt at sætte et abonnement i bero.
 
Hvad kan jeg bruge mit Falck medlemskort til?
Du skal bruge dit Falck medlemskort, når du benytter dit Falck-abonnement. Det er godt at have liggende i bilen, så du altid har dit abonnementsnummer og telefonnummeret til Falck hvis du skulle få brug for det. Du kan derudover få medlemsfordele hos vores forskellige samarbejdspartnere.
 
Hvornår kan jeg benytte Falck Bonusværksteder?
Du kan benytte et Falck Bonusværksted, hvis din bil har været involveret i en ulykke, skal til service eller repareres. Hvis din bil slet ikke kan køre, kan du få den transporteret til et Falck Bonusværksted. Skal din bil til reparation eller service, kører du selv din bil på værkstedet. Husk at kontakte os på forhånd og informere om, at du vil benytte et Falck Bonusværksted, så vi kan registrere din bonus.
 
Dækning
Der er forskel på din dækning alt efter om du har et Basis, Plus eller Super abonnement:
 
Vejhjælp Basis
Dækning af dit køretøj
Abonnementet omfatter en person-, vare- eller lastvogn med totalvægt op til 3,5 t.
 
Vejhjælp i Danmark
Kan din bil ikke køre, hjælper vi dig overalt i Danmark.
 
Hjælp på stedet
Når du ringer efter hjælp, sender vi altid en Falck-redder med en autoteknisk uddannelse. 9 ud af 10 gange løser han problemet på stedet.
 
Bugsering af din bil
Kan din bil ikke køre ved egen hjælp, bugserer vi den til det sted du ønsker, f.eks. dit foretrukne værksted eller hjem til dig selv.
 
Lej Falck Bilen med rabat
Hvis din bil skal på værksted, kan du leje Falck Bilen til en særligt fordelagtig pris. Vi kører dig og dine passagerer direkte til afhentningsstedet. Ønsker du en større bil end Falck Bilen eller en varevogn, kan vi også hjælpe dig med at leje dette til en særligt fordelagtig pris.
 
Transport af dig og dine passagerer
Skal din bil bugseres videre til dit foretrukne værksted, bliver du og dine passagerer bragt videre til jeres fælles bestemmelsessted.
 
Sygekørsel
Bliver du syg undervejs, kører vi dig og dine passagerer til nærmeste læge eller behandlingssted.
 
Låseservice
Har du mistet din nøgle eller smækket dig ude, kommer vi og hjælper dig. Får vi brug for en låsesmed, betaler vi regningen.
 
Bonus på alle værkstedsbesøg
Når du vælger at få repareret din bil på et Falck Bonusværksted, får du altid et gratis sikkerhedstjek og bonus på regningen. Et Falck Vejhjælpsabonnement giver 10% i bonus og gratis lånebil hvis reparationen tager mere end 4 timer. Bonussen fratrækkes din næste abonnementsopkrævning.
 
Vejhjælp Plus - Alt i Basis, men også:
Dækning af minibus
Abonnementet omfatter også dækning af minibus med op til 8 passagerer + fører.
 
Hotelovernatning
Hvis vi skønner det rimeligt, kan du i stedet for hjemtransport vælge at blive kørt til et hotel, hvor vi betaler for én overnatning inklusiv morgenmad.
 
MinutGaranti
Vi kommer inden for 45 min. når du har brug for hjælp. Kan vi ikke opfylde garantien, kan du som kompensation bede om at få fratrukket 100 kr på næste års abonnementsopkrævning.
 
Omlæsning af varer
Vælger du at leje et erstatningskøretøj, hjælper vi med at omlæsse dine varer. Ellers hjælper vi med at fragte varerne til det nærmeste egnede aflæsningssted.
 
Vejhjælp i hele Europa
Får du problemer i Europa, ringer du blot til os. Vi alarmerer vores samarbejdspartnere dér hvor du er, og holder dig informeret om hvornår hjælpen er fremme.
Tilskud til erstatningsbil eller hotelovernatning i Europa
Hvis dit køretøj under kørsel i Europa skal til reparation i mere end 3 timer men mindre end 3 arbejdsdage, yder vi et tilskud til leje af erstatningsbil eller hotelovernatning. Pt. udgør tilskuddet op til 500 kr. pr. døgn i op til 3 døgn.
 
Hjemtransport fra Malmø-Ystad
Er du strandet i Malmø-Ystad-regionen, kører vi dig og dit køretøj til et bestemmelsessted efter eget valg i Danmark. Har du en abonnementsdækket anhænger med, tager vi den med hvis den kan være på redningskøretøjet sammen med din bil. Bro-/færgeafgiften skal du selv betale.
 
Vejhjælp Super - Alt i Plus, men også:
Tillægsdækning af motorcykel og scooter i stedet for minibus
Abonnementet omfatter også dækning af motorcykel og scooter i stedet for minibus.
 
Personlig dækning
Vejhjælp Super dækker uanset om du kører i dit eget, et lånt eller lejet køretøj. På den måde er du altid sikret hjælp så længe du er føreren af køretøjet.
 
Gratis lån af Falck Bilen
Skal din bil på værksted, låner vi dig gratis Falck Bilen eller en anden bil af tilsvarende kategori som din egen i de første 3 døgn. Til en motorcykel tilbyder vi en erstatningsbil. Tilbuddet inkluderer forsikring og 300 km. kørsel. Vi kører dig og dine passagerer direkte til afhentningsstedet.
 
Kom-hurtigt-frem service
I stedet for MinutGaranti, kan du vælge at blive transporteret direkte videre med Kom-hurtigt-frem service. Vi forsøger så vidt muligt at være på stedet inden for 30 minutter, og kører straks dig og eventuelle passagerer videre til jeres fælles bestemmelsessted inden for en kørselsafstand af 150 km.
 
Falck Personhjælp - Tillæg til Vejhjælp Plus og Vejhjælp Super
Hotline til personlig rådgivning
Efter et trafikuheld kan der opstå en række spørgsmål man ønsker et hurtigt svar på. Vi sidder klar døgnet rundt og er behjælpelige inden for følgende områder:
  • Praktiske råd efter trafikuheldet
  • Samtale med psykolog, advokat eller anden rådgivning til det offentlige
  • Bestilling og afbestilling af tid til kiropraktor, fysioterapeut, zoneterapeut og massør

Psykologisk krisehjælp
Du og dine passagerer kan hver modtage op til 4 timers psykologisk krisehjælp pr. uheld.

 
Rådgivning fra advokat eller anden rådgivning til det offentlige
Du og dine passagerer kan hver modtage op til 4 timers telefonisk rådgivning pr. uheld.
 
Tværfaglig behandling
Du og dine passagerer kan hver modtage op til 6 tværfaglige behandlinger på et Falck Sundhedscenter pr. uheld. Vi tilbyder behandling indenfor kiropraktik, fysioterapi, zoneterapi og massage.
​​

+ Fri levering alle dage

+ Sikker krypteret betaling

+ e-mærket webshop

+ Ingen gebyrer på kreditkort

Handl sikkert med DankortHandl sikkert med MasterCardHandl sikkert med VisakortHandl sikkert med BetalingsserviceHandl sikkert med Visa ElektronSikker betaling med kreditkort - e-mærket ​

Følg os på Facebook og Youtube 

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik