Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Content page- sarah

Den bedste side!!

God til det nørdede 

Som ansat i en lille virksomhed, er hverdagen dog for det meste sammensat af mange andre opgaver også.

"Jeg er ikke bleg for at se på noget HR-jura, hvis vi har brug for det. Den slags nørdet stof er jeg ret god til at hitte ud af. Og ellers? Jamen, jeg tager selvfølgelig telefonen, når den ringer, sætter en kande kaffe over ind i mellem - og nu, hvor vores bogholder er syg, så hjælper jeg også med hendes opgaver".

"Sådan er det at arbejde i en lille virksomhed. Og jeg kan rigtig godt lide det - man får et helt andet indblik i butikken, end på store arbejdspladser. Og meget større betydning for udviklingen. Små ting kan gøre en kæmpe forskel", siger Maria Berwald Madsen.

Hun nævner CO Rørs vagtskema som eksempel: "Min chef havde længe ønsket sig at få lavet et vagtskema, så man altid kan få fat i en af vores folk, når der er akutskader. Det har jeg lavet. Det var ikke noget særligt for mig - men det betyder virkelig meget for kunderne", siger hun.

Vejhjælp på vejen Du spare 2.000,-
Vi hjælper 9 ud af 10
Mindre virksomheder bruger typisk højtuddannede medarbejdere

Med andre ord nødvendige opgaver, som det kan være svært at finde tid til i en travl hverdag. Og som højtuddannede kan hjælpe med at løse. Det giver overskud i hverdagen - og på bundlinjen. Vi ringer gerne til dig og fortæller mere om, hvordan det kan styrke netop din virksomhed at ansætte en højtuddannet medarbejder.

 ;
 ;
Lidt for oven af

Før Maria Berwald Madsen kom til CO Rør besøgte og evaluerede hun erhvervsudviklingsprojekter i Irak for FNs industrielle udviklingsorganisation, UNIDO. Det foregik i ført skudsikker vest og med eskorte. Alligevel var hun faktisk en anelse nervøs ved at begynde hos CO Rør.

test