Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Vi henter dig, når uheldet er ude

Med et abonnement på Akut Sygetransport fra Falck, har du altid nogen at ringe til, hvis du eller dine pludselig kommer til skade eller får det dårligt.

✔ Vi henter dig, dine familiemedlemmer eller gæster.
✔ I bliver kørt til skadestuen, tandlægen, kiropraktoren, m.fl.

Hvis situationen er livstruende eller kritisk, skal du ringe 112 med det samme.

Kun
79,-
/md.
Vi henter dig til tiden – og ringer 10-15 minutter i forvejen
Du kan altid tage en ledsager med
Vi følger dig gerne til venteværelset – og henter dig igen

Kørsel til dét, ambulancen ikke rykker ud for

 

Alle kan være uheldige pludselig at komme til skade eller få det dårligt. Selvom det ikke er kritisk nok til at blive hentet af en ambulance, kan det være betryggende at have nogen at ringe til. Vi sender en Falck-redder ud til dig, så du ikke selv skal køre eller tage offentlig transport til fx skadestuen.

En forstuvet fod, akut tandpine eller et barn, der slår hul på knæet. Der kan hurtigt ske små uheld. Et abonnement på Akut Sygetransport dækker hele din husstand – og dine gæster.

Læs mere om abonnementet til venstre eller sammenlign det med vores øvrige abonnementer på sygetransport her.

Købsbetingelser

Akut sygetransport og medicinudbringning træder i kraft med det samme. Planlagt sygetransport træder i kraft efter én måned. Du har 14 dages fortrydelsesret. Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).

Har du brug for hjælp til at købe? Ring til os på 70 22 07 08 eller bliv ringet op

Vi er klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-15.30

Det kan Falcks private sygetransport tilbyde dig

Som del af sundhedssystemet kører Falck over 700.000 patienter om året. Det betyder, at vores reddere ikke alene er specialuddannet til opgaven, de kender også sundhedsvæsnet ind og ud. Du ankommer altid til tiden - med ro på, for vi har god tid til at hjælpe eller følge dig helt ind i venteværelset.

Det er nemt. Du bestiller din kørsel i telefonen uden visitation. De fleste ture har du alene eller med én medpassager. Du kan altid have en ledsager med, og du kan i øvrigt også dele dine kørsler med andre i din husstand.

Får du akut brug for at blive kørt på skadestuen, til lægevagt eller læge, er dette også en del af dit abonnement. Du kan ringe til os 24 timer i døgnet. Er situationen livstruende, skal du som altid ringe 112.

Sådan fungerer abonnementet

Spørgsmål & svar til Falcks private sygetransport

Med et abonnement på Falck Sygetransport kan du bestille kørsler uden visitation. Det gælder uanset din alder, om du er pensionist eller ej, og om du har en kronisk lidelse – ja, faktisk gælder det hele din husstand og dine gæster, hvis de kommer til skade mens de er hos dig.

Med Akut kørsel fra Falck får du kørsel til alt dét, ambulancen ikke rykker ud til. Ambulancen er forbeholdt meget kritiske eller livstruende situationer, og i sådan et tilfælde skal du altid ringe 112.

Er der sket noget akut hos dig, som ikke er kritisk, men heller ikke planlagt, kan du ringe til Falck og få akut sygetransport. Vi kører dig til skadestuen, lægen, lægevagten, tandlægen, kiropraktor i forskellige situationer, som fx:

  • Hvis dit barn falder og slår sig og skal på skadestuen og syes. Vi kører, så du kan sidde og trøste dit barn på bagsædet.
  • Hvis en af dine gæster falder på terrassen og forvrider sin ankel, kommer vi og kører din gæst til skadestuen eller kiropraktorvagten.
  • Hvis du pludselig får slem tandpine og skal akut til tandlægen, ringer du bare til os, og vi kører dig til din tandlæge.

Dit abonnement dækker op til 6 årlige kørsler, og du kan ringe døgnet rundt. Abonnementet dækker alle i din husstand, inkl. gæster.

NB. Er situationen livstruende eller meget kritisk, skal du fortsat ringe efter en ambulance på 112.

Meget ofte vil det kun være dig, der bliver kørt – andre gange har du en medpassager, hvis det giver god mening på ruten. Uanset hvad, kan du altid have en ledsager med.

Hvis du har brugt alle dine kørsler, kan du tilkøbe ekstra. Tilkøbsture koster 35 kr. i startgebyr og 13 kr. pr. km. Hvis du ønsker at købe ekstra ture, skal du ringe til os på tlf: 70 10 20 30.

Der er ingen karenstid på vores akutte sygetransport. Dvs. at du kan begynde, at bruge dine kørsler med det samme. Planlagt sygetransport træder i kraft efter én måned.

Det er meget nemt - du ringer til Falck. Du behøver ingen visitation eller ’papirarbejde’ – du fortæller os ganske enkelt, hvor du skal hen, og om du har nogle særlige behov for hjælp. Så er det klaret.

Husk at du senest skal bestille en planlagt kørsel en dag i forvejen. Du kan bestille på hverdage mellem 8 og 16, og senest dagen før kørslen.

Du ringer til Falck på 70 10 20 30.

Ja. Vi har altid tid til at hjælpe og følge dig helt frem til din aftale. Vi kender sundhedsvæsnet godt, så vi har godt styr på, hvor du skal hen – og hvor vi kan finde dig igen, når du er færdig. Vi kan fx også hente dig inde i dit hjem og sørge for, at du bliver godt installeret der igen, når turen er færdig. Vi anser dette som en del af opgaven, når der er behov for det.

Vi ankommer inden for en tidsramme på 30 minutter, som du får at vide, når du bestiller. Desuden ringer chaufføren til dig ca. 10 minutter før ankomst, så du kan gøre dig klar.

Ja, altid. Du skal bare fortælle os det, når du bestiller. Og din ledsager skal være klar hos dig, da vi ikke kan køre forbi en anden adresse.

NB: Hvis du har behov for det, kan du medbringe op til to ledsagere.

Ja, det kan du altid. Vi beder dig blot om at fortælle os det, når du bestiller.

Abonnementet dækker kørsel, hvor der er behov for at sidde i kørestol under transporten, men kun i de tilfælde hvor det offentlige ikke har en betalingsforpligtelse.

Abonnementet dækker også kørsel fra din fritidshusadresse, hvis du har oplyst den til Falck.

Vi kører på alle brofaste øer, og derudover dækker dit abonnement også på Bornholm og Læsø. På andre ikke-brofaste øer dækker abonnementet desværre ikke. Her er du nødt til selv at finde transport til fastlandet, og først herfra dækker abonnementet.

NB: Hvis der både er en køretur før og efter en fly- eller færgetransport, tæller det som to kørsler.

Nej. Abonnementet dækker kørsel i Danmark uden kilometer begrænsning.

Pas på dit helbred med Falck Sundhedshjælp

Med vores sundhedshjælp får du bl.a. adgang til vores Online-læger og behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog.

» Find den pakke, der passer til dit behov.

Dækning ved kronisk sygdom.svg