Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Når intet skal holde dig tilbage

Med Falck Sundhedshjælp har du adgang til Fysioterapeut og meget mere på abonnement fra 149 Kr./md.

Hvad er et helbredstjek?

Et helbredstjek giver dig en status på dit helbred baseret på forskellige typer af test. Du får adgang til tjekket ved at købe en af vores sundhedshjælp-pakker. Prisen og indholdet af helbredstjekket afhænger af, hvilken sundhedshjælp-pakke du vælger. Du kan vælge vores lille pakke som giver dig adgang til vores basis helbredstjek, vores mellem pakke der giver dig adgang til vores udvidet tjek eller vores store pakke som giver dig adgang til vores premium tjek. Du kan læse mere om de tre forskellige varianter herunder og se prisen på vores pakker. 

 

Her skal der være en overskrift

  • Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3

Har du brug for hjælp til visbdvjsndvjvsd?

Ring til os på xx xx xx xx eller bliv ringet op
Vi er klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-15.30

Se alle sundhedsabonnementer

Ofte stillede spørgsmål om helbredstjek

Når du vælger vores største sundhedshjælp-pakke får du adgang til vores premium helbredstjek, som giver dig en hel time med en læge som undersøger dit helbred.

Du kan vælge mellem tre forskellige sundhedshjælp-pakker, som enten giver dig adgang til at blive tjekket af en læge, sygeplejerske eller fys.

Du kan få vores udvidet og premium helbredstjek i Århus og i København. Du kan også vælge at få dit udvidet helbredstjek på din hjemadresse. Vores basis helbredstjek bliver udført på en af vores mange klinikker.

Prisen og indholdet af helbredstjekket afhænger af hvilken sundhedhjælp-pakke du vælger. Du kan vælge et sundhedsabonnement, som enten giver dig adgang til vores:

  • premium helbredstjek med en læge
  • udvidet helbredstjek med en sygeplejerske 
  • basis helbredstjek med en fys

Generelt består et helbredstjek af forskellige test og målinger, som kan give et billede af din generelle sundhed. De forskellige test afhænger af hvilket helbredstjek du har adgang til. 

Der er ingen aldersgrænse for hvem der kan få vores helbredstjek. Om du er over eller under 60 år er ligegyldigt. Vores helbredstjek gælder for alle aldre.

Generelt går mænd sjældent til lægen og derfor er det en ekstra god idé, at få en helbredstjek en gang om året.

Hvad siger kunderne

Jeg har brugt Falcks Sundhedsordning i forbindelse med et trafikuheld, hvor jeg pådrog smerter i nakke og skuldre, og havde behov for en Fysioterapeut. Jeg var rigtig glad for hele forløbet, hvor jeg blev mødt af en behandler der havde forståelse for min situation, og vi forventningsafstemte allerede ved første behandling, hvordan forløbet ville foregå. Fra at starte første behandling hvor min nakke var fikseret og jeg havde store smerter, til nu at kunne dyrke løbetræning og vedligeholde min nakke med øvelser. Alt i alt, en fantastisk behandling igennem Falck.

Sabine, 26 år

 

Se vores andre abonnementer

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).