Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Familie med teens

Med Falck Sundhedshjælp har du adgang til Fysioterapeut og meget mere på abonnement fra 149 Kr./md.

Falck Sundhedshjælp

Falck Sundhedshjælp Husstand dækker hele familien.
Du har adgang til psykologhjælp online eller hos psykologen, og på Sundhedslinjen sidder vores erfarne sygeplejersker klar til at rådgive dig om din sundhed og mentale trivsel.

 

Jeg har brugt Falcks Sundhedsordning i forbindelse med et trafikuheld, hvor jeg pådrog smerter i nakke og skuldre, og havde behov for en Fysioterapeut.

Jeg var rigtig glad for hele forløbet, hvor jeg blev mødt af en behandler der havde forståelse for min situation, og vi forventningsafstemte allerede ved første behandling, hvordan forløbet ville foregå.

Fra at starte første behandling hvor min nakke var fikseret og jeg havde store smerter, til nu at kunne dyrke løbetræning og vedligeholde min nakke med øvelser. Alt i alt, en fantastisk behandling igennem Falck.

Sabine, 26 år

 

 

Her skal der være en overskrift

  • Punkt 1
  • Punkt 2
  • Punkt 3

Har du brug for hjælp til visbdvjsndvjvsd?

Ring til os på xx xx xx xx eller bliv ringet op
Vi er klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-15.30

Se alle sundhedsabonnementer

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de typiske spørgsmål om Sundhedshjælp Husstand.

Nej. Prisen stiger ikke i takt med, at du bliver ældre. Der kan komme generelle prisstigninger, som gælder for alle. Men modsat mange private sundhedssikringer og -forsikringer, der stiger i pris, jo ældre du bliver, er din pris hos Falck den samme som alle andres, uanset hvor gammel du bliver. 

Ja. Du kan godt blive medlem af vores sundhedssikring, hvis du har en sygdom eller lidelse, der er kronisk. Vi dækker ikke den sygdom, du allerede har eller kronisk sygdom, som skulle opstå senere – men du får hjælp til alt det andet, når du eksempelvis har brug for Online-læge eller behandling.

Fysiske behandlinger (fysioterapi, kiropraktor, osteopat)

  • Dækker allerede fra 10 år.

Psykologhjælp

  • Dækker allerede fra 15 år.

Alle personer i din husstand er dækket, hvis de er registreret på din adresse i folkeregistret, og du har oplyst deres navn og fødselsdato til os.

Du kan vælge om du vil betale hver måned, eller om du vil betale halv- eller helårligt.

Nej. Du skal hverken lægge penge ud eller aflevere kvitteringer til os. Din rådgivning hos Sundhedslinjen, dine konsultationer hos Online-læge og dine behandlinger hos fysioterapeut, kiropraktor eller psykolog samt akut kørsel er med i den faste pris, du betaler for din sundhedssikring.

Du kan ringe til Sundhedslinjen med store og små bekymringer, så ofte du vil. Vores erfarne sygeplejersker sidder klar 7-20 alle hverdage. Og får du brug for at tale med en læge, kan du få videokonsultationer med vores Online-læger lige så mange gange, du vil. Online-læge sidder klar 8-22 på hverdage og 8-18 i weekender og på helligdage.

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).