Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Prisbetingelser for
Når yndlingsbamsen har smidt håndklædet i ringen

Med Falck Sundhedshjælp har du adgang til Online-læge og meget mere på abonnement fra 149 kr./md.

Hvad er Online-læge?

Med online-læge får du tid hos en af vores online-læger, som kan svare på dine spørgsmål eller forny din recept – fuldstændig som hos din egen læge. Du skal se det som et supplement til din egen læge. Det kan være en god hjælp i en travl hverdag eller når du er i sommerhus og på ferie.

Når du booker en online-læge får du tid hos en dansk speciallæge i almen medicin. Vi bruger kun erfarne danske speciallæger i almen medicin. Vi samarbejder med Hejdoktor, for at kunne tilbyde dig lægehjælp af højeste kvalitet.

Servicen leveres af Hejdoktor, som er en del af Falck.

Det skal være nemt at få det godt igen. Meld dig ind og kom i gang i dag.

 • Ring til Sundhedslinjen så ofte du vil – ingen problemer er for små.
 • Få hurtigt tid hos lægen – også aften og weekend.
 • Få fysiske og psykiske behandlinger – uden henvisning
Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige løsning?

Ring til os på 70 21 27 00 eller bliv ringet op
Vi er klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 8-17 og fredag kl. 8-15.30

Se alle sundhedsabonnementer

Spørgsmål og svar

Falck Online-læge kan selvfølgelig ikke erstatte din egen læge. Du skal se det som et supplement til din egen læge og det travle sundhedsvæsen. Det er din mulighed for at få lægehjælp hurtigt og enkelt gennem Falck Sundhedshjælp.

Du kan få en videokonsultation enten ved at bestille tid I forvejen eller ved at stille dig I kø og vente på første ledige læge. Du kan også skrive med vores læger via email.

Du kan stille alle former for spørgsmål om dig selv og din nærmeste familie.

Det kan vores Online-læge:

 • Vurdere om du fejler noget alvorligt og skal tilses fysisk.
 • Rådgive og behandle fx allergi, hudgener, virus, infektion o.l.
 • Vurdere dit spørgsmål eller se på din tilstand med ”friske øjne”.
 • Udstede og forny recepter.
 • Videresende den journal, der bliver optaget, til din egen læge, hvis du ønsker det.
 • Udskrive recept på antibiotika, hvis lægen kan stille en diagnose uden at tilse dig fysisk eller at der skal podes for bakterier.

Det kan vores Online-læge ikke:

 • Udskrive recepter på vanedannende medicin, fx sovepiller og stærkt smertestillende medicin.
 • Udskrive recept på antibiotika, hvis lægen vurderer, at du skal tilses fysisk eller at der skal podes for bakterier.

Hvis lægen vurderer, at det er nødvendigt, vil du blive henvist til din egen læge eller lægevagten.

Du kan få videokonsultationer og evt. fornyelse af recepter hos erfarne læger i alle hverdage kl. 8-22 samt weekender og helligdage kl. 8-18.

Du kan bestille tid, når det passer dig på hejdoktor.dk – enten i appen eller på hjemmesiden. Du kan også vente på, at en læge bliver ledig og få tid med det samme. Der er maks. 15. minutters ventetid.

Alle der har Falck Sundhedshjælp kan benytte sig af online-læge. Det er ubegrænset. Hvis du har Falck Sundhedshjælp Enkeltperson kan du kontakte online-læge på vegne af dig og dine børn og hvis du har Falck Sundhedshjælp Husstand dækker det hele husstanden. 

Online-læge er inkluderet i Falck Sundhedshjælp.

Hejdoktor leverer forskellige lægefaglige ydelser. Konsultationer med speciallæger i almen medicin er inkluderet i Falck Sundhedshjælp. Hvis du ønsker at anvende Hejdoktors andre specialister som fx dermatologer eller rheumatologer, skal du selv betale for ydelsen.

Falck samarbejder med Hejdoktor, for at tilbyde dig lægehjælp af højeste kvalitet. Derfor har vi indgået en aftale med Hejdoktor.dk, som har erfaring og kapacitet med at tilbyde online lægehjælp af danske speciallæger i almen medicin (samt speciallæger i hudsygdomme mod betaling).

Når du bruger Online-læge, er Falcks leverandør Hejdoktor.dk dataansvarlig, og dine data vil ikke blive delt med Falck. Hejdoktor.dk overholder Sundhedsstyrelsens og Datatilsynets krav og regler om opbevaring af personfølsomme data og journaler. 

Du kan få nærmere oplysninger fra Hejdoktor.dk om, hvordan de behandler dine data her.

Hvad siger kunderne?

Jeg har brugt Online læge igennem min Sundhedsordning i Falck, i forbindelse med et udslæt ved mine øjne. Online læge bruges igennem HejDoktor, hvor der sidder fagpersonale klar til at hjælpe, når man har brug for det. Jeg sendte en beskrivelse afsted og billeder af mine øjne, og en sygeplejerske skrev tilbage hvad jeg skulle gøre, og sendte mig straks mod apoteket. 2 dage efter, var udslættet væk. Alt i alt, en god oplevelse 

Sabine, 26 år

 

Se vores andre abonnementer

Købsbetingelser

*Dit abonnement på Sundhedshjælp træder i kraft med det samme | Hurtig diagnose kan først anvendes efter tre måneder (karens) | Du har 14 dages fortrydelsesret | Abonnement kan opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned, dog tidligst ved udløb af bindingsperioden (6 mdr.).