Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Betingelser

  • Jeg giver også samtykke til, at Falck ved fremsendelse af elektronisk post må registrere data fra og lagre informationer på de enheder, som jeg bruger, fx til at registrere hvilke Falck e-mails der åbnes eller hvilke emner der klikkes på i mailen. Falcks formål med at behandle disse oplysninger er at analysere brugen af markedsføringen, forbedre Falcks produkter og min brugeroplevelse.

  • Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføring og/eller til behandling af tracking-oplysninger ved at kontakte Falck på www.falck.dk/afmeld.

  • Selskabernes produkter og ydelser omfatter vejhjælp-services til min bil og andre køretøjer, bolig rednings- og sikkerhedspakker, førstehjælpskasser og –kurser samt sundhedsydelser i form af tværfaglige behandlinger (som fx massage, kiropraktik, fysioterapi, zoneterapi), råd og øvelser om træning og genoptræning, sundhedssikringer, herunder sundhedssikringer der indeholder rådgivning om sundhedssystemet, behandlingsrelateret kørsel, medicinudbringning, adgang til speciallæger mv.