Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Alarm - Brug dit abonnement

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til din alarm, brug for nye batterier eller en ekstra fjernbetjening? Vores alarmeksperter er klar til at hjælpe dig.

Ring på 70 33 11 11
Man-tors: 8-21. Fredag: 8-15.30
Eller bed om at blive ringet op her

 

 
Se også

Sådan skifter du batterier i din alarm

Her kan du se hvordan du skifter batterier i din Falck Alarm. Vælg hvilken alarm du har installeret.
Læs mere

Din alarm. Du bestemmer.

Når du køber en alarmpakke hos Falck, kan du altid tilpasse og udbygge din alarmløsning sammen med alarmmontøren – præcis som du ønsker.
Læs mere

App til alarm

App'en til Falck Alarm har en nem navigation. Den giver ikke kun flere muligheder for at betjene din alarm, den giver dig også større frihed og gør det lettere at tilpasse din alarm efter dine behov.
Læs mere

Vælg den rigtige nøgle

Der er forskel på nøgler og ikke alle nøgler har den samme sikkerhed. Se vores video her og hør hvilken nøgle der er den sikreste.
Læs mere
Spørgsmål og svar
 • Hvordan betaler jeg for min alarm?

  Når du bestiller en alarm, betaler du for installation af alarmen samt for vagtservice. Installationen er et engangsbeløb, mens vagtaftalen fungerer som et abonnement.
  Vagtaftalen bliver opkrævet via PBS eller girokort og dækker som minimum dit abonnement det første halve år.
  Installationen af alarmen bliver opkrævet særskilt uden om PBS, da der er tale om en engangsbetaling.
  På regningen kan du se, hvor meget du betaler for vagtaftalen pr. måned. Du kan også se, hvad du betaler for andre installerede enheder (sensorer, dørkontakter m.m.).

 • Hvorfor følger der en vagtservice med mit abonnement?

  For at give dig og din familie ultimativ sikkerhed og tryghed, følger der altid en vagtservice med din alarm.Det betyder, at der altid er mennesker, der passer på dig og dit hjem, hvis du pludselig får ubudne gæster.Uanset om I er hjemme eller ude. Hvis alarmen går (og der ikke er tale om en fejlalarm), sender vi altid straks en vagt ud til dit hus.

 • Hvad får jeg for mit abonnement?

  Uanset hvilken alarmpakke, du vælger, får du altid vagtservice døgnet rundt, fotodetektor, åbningskontakt,app, skilte og fjernbetjening. Udskiftning af batterier, reparation af almindelig slitage mm. er med i prisen og koster dig ikke ekstra. Har du en Falck Alarm BASIS, betaler du selv for dine vagtudrykninger. Har du Falck Alarm VAGT, FalckAlarm VAGT & BRAND eller Falck Alarm VAGT, BRAND & SKADE har du fri vagtudrykning.

 • Hvorfor skal jeg vælge Falck frem for jeres konkurrenter?

  Med en Falck Alarm får du fuld ultimativ tryghed til dig og din familie. Alle vores alarmer har vagtservice samt fotodetektor, hvor alarmen kan fange indbrudstyven på billeder og sende dem direkte til din smartphone. Med Falcks alarm-app har du fuld kontrol lige ved hånden. Det betyder, at du kan betjene din alarm hvor som helst – og at du f.eks. kan sikre dig, at børnene er kommet godt hjem fra skole. Desuden kan du meden Falck Alarm få brand- og vandsikring, så du hverken behøver at bekymre dig om indbrud, brand eller vand i kælderen. Falck er Danmarks førende leverandør af tryghed med mere end 100 års erfaring. Vi er verdens største udbyder af sikkerhedskurser. Globalt har vi mere end 32.000 ansatte, der hjælper mennesker med sundhed, sygetransport, vejhjælp, sikkerhed og omsorg.

 • Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg får tekniske problemer?

  Har du spørgsmål til din Falck Alarm, skal du afmelde en fejlalarm eller skal du melde ferie? Så kan du altid ringe til os på tlf. 70 33 11 11.

  Hvis du skal afmelde en alarm: Tast 1
  Hvis du har tekniske spørgsmål, skal melde ferie m.m.: Tast 2
  Hvis du skal aftale dato for montørbesøg eller ændre en tid: Tast 3
  Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, regninger, m.m.: Tast 4

 • Kan I hjælpe med at opsige min nuværende alarmaftale?

  Vi hjælper dig gerne med at opsige din aftale hos din eksisterende alarmleverandør. Det kræver blot, at du udfylder en fuldmagt, hvor du giver Falck Alarm lov til at opsige din nuværende udbyder. Fuldmagten vil blive sendt til den respektive udbyder, og du vil modtage besked fra dem angående dato for nedtagning af alarmen. Husk at kontakte os, når du modtager datoen, så vi kan aftale installationen af din Falck Alarm.

 • Hvordan fungerer app’en?

  Med Falck Alarm app får du fuld kontrol lige ved hånden. Det betyder, at du kan betjene din alarm, uanset om du er hjemme eller ude. Du kan også sikre dig, at alarmen er slået til og at børnene er kommet godt hjem fra skole. App’en downloades gratis fra din app-store. Det kan du med Falck Alarm-app’en:

  • Fjernbetjene alarmen
  • Følg status og se tidligere alarmhændelser
  • Få billeder af indbrudstyven på din smartphone
  • Tage fotos gennem fotodetektoren
  • Automatiske e-mails og SMS til udvalgte personer

  Har du brug for hjælp til app’en, kan du altid ringe til os på 70 33 11 11.

Hold øje med hjemmet fra mobilen

Få fuld kontrol lige ved hånden. Med Falck Alarm App kan du betjene din alarm, uanset om du er hjemme eller ude. Du kan også sikre dig, at alarmen er slået til og at børnene er kommet godt hjem fra skole.

Med app’en kan du til- og frakoble alarmzoner, følge alarmens status og se tidligere alarmhændelser. F.eks. hvem der har slået alarmen til og fra hvornår. Du kan også selv bestemme, hvem der skal have besked, når alarmen går.

Hent app til IOS
Hent app til Android