Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Samarbejde med Falck

Sammen støtter vi jeres arbejde med børn og unge

Det Danske Spejderkorps og De grønne pigespejdere har indgået en aftale med Falck, der skaber tryghed i grupperne.

Alle spejdere, grupper og centre med tilknytning til Det Danske Spejderkorps og De grønne pigespejdere kan gøre brug af aftalen med Falck, som giver adgang til fordelagtige priser på førstehjælpskasser, brandslukningsudstyr, bygningshjælp, førstehjælpskurser m.m..

Her på siden kan du læse om de produkter og løsninger, som kan hjælpe jer med at styrke sikkerheden og ikke mindst trygheden hos jer.

 

Gratis Falck-tjek til spejdergrupper og -centre

Hvis I er i tvivl om, hvorvidt sikkerheden i netop jeres hytte er i orden og om den lever op til gældende krav for sikkerhed, tilbyder Falck, som en del af aftalen, at sende en Falckrådgiver ud og gennemgå jeres hytte.

 
Overblikket
Få hjælp fra en erfaren Falck-rådgiver til at skræddersy den løsning, der passer bedst til jeres behov.
Førstehjælpskasser

Hav det mest nødvendige førstehjælpsudstyr ved hånden, uanset hvor du og dine spejdere befinder jer. Så kan I standse hverdagens små og store skader i tide.

Læs mere
 ;
 ;
Førstehjælpskuffert

Er I mange spejdere samlet, kan det være en fordel at have en større mængde førstehjælpsudstyr med. Her kan en førstehjælpskuffert være fordelagtig for jer.

Læs mere
Hjertestarter med service

Kan du og dine spejdere handle hurtigt, hvis en ven eller fremmed får et hjertestop? I kan lease en hjertestarter hos Falck, som kan hænge tilgængelig for alle.

Læs mere
 ;
 ;
Kursus

Lær at håndtere akutte livstruende situationer ved sygdom, tilskadekomst eller brand i de første kritiske minutter, til den professionelle hjælp når frem.

Læs mere
Beredskabsplan til spejdercentre

Få udarbejdet en plan over jeres spejdercenter eller den store lejr, som hjælper jer med at styre og håndtere en given krisesituation, hvis uheldet eller ulykken skulle ske.

Læs mere
 ;
 ;
Bygningshjælp

Få hjælp til at forebygge og standse fysiske skader på jeres spejderhytte ved fx brand, hærværk, indbrud eller uvejr. Så undgår I, at skaderne udvikler sig og medfører økonomiske konsekvenser.

Læs mere
Sygekørsel

Med Falck Sygetransport kører vi jer til og fra lægen, skadestuen og lægevagten, hvis I bliver pludseligt syge eller kommer til skade i lejren.

Læs mere
 ;
 ;
Brandmateriel - abonnement med eftersyn og kontrol

Har I det rigtige udstyr til at standse en brand i hytten eller shelteren? Falck’s rådgivere hjælper jer med at sammensætte en løsning, der passer til netop jeres behov.

Læs mere

Det betyder Falck-aftalen for jer

Aftalen med Falck giver sikkerhed og tryghed i hverdagen. Den giver jer mulighed for at abonnere på udstyr og services, der forebygger før en given ulykke/uheld, klæder jer på til at håndtere eventuelle faretruende situationer i jeres lejr. Samtidig hjælper den jer også videre efter uheldet/ulykken, så I kan få hverdagen tilbage igen.

Helt overordnet er der tale om at skabe så meget tryghed i jeres hverdag som muligt, så I kan koncentrere jer om jeres fællesskab og gode spejderånd.

Aftalen med Falck betyder, at det Danske Spejderkorps og De grønne pigespejdere får billigere adgang til Falck’s services, abonnementer og materiel.

Mindre administration for spejdergruppen
Bestiller I et produkt, en ydelse eller et abonnement, får I tilsendt regningen fra Korpskontoret – på samme vis som de opkrævninger, der i forvejen kommer fra Korpskontoret. Dermed bliver der mindre administrativt arbejde for gruppen.

Sådan skal du gøre, hvis jeres gruppe er interesseret i at samarbejde med Falck
Ved interesse for bestilling af ydelser - rekvirer digitalt bestillingsark via korpskontoret, hvor priser også vil fremgå.