Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

KFUM's Sociale Arbejde i samarbejde med Falck Erhverv

Sammen sikrer vi udsatte danskere

Hos Falck tager vi vores samfundsansvar seriøst. Vi har i over 100 år set det som vores vigtigste opgave at hjælpe danskere fra alle samfundslag med at holde sig i live og overkomme psykiske og fysiske udfordringer. Derfor samarbejder vi også med KFUM's Sociale Arbejde om at sikre landets socialt udsatte.

Fordelagtigt for alle KFUM's Sociale Arbejdes institutioner

Alle institutioner, væresteder og genbrugsbutikker kan gøre brug af Falcks services til en fordelagtig pris. Her på siden kan du læse om alle de løsninger, som kan hjælpe med at styrke sikkerheden i hverdagen for dine medarbejdere samt de frivillige og socialt udsatte.

 
Løsninger indeholdt i aftalen
Falcks erfarne rådgivere hjælper dig med at sammensætte en sikkerhedsløsning, som passer til dine reelle behov
Sundhedsordning

Med en Falck Sundhedsordning får du adgang til vores mest effektive metoder til at sikre dine medarbejderes fysiske og psykiske trivsel.

Læs mere
 ;
 ;
Førstehjælpskasser

Hav det mest nødvendige førstehjælpsudstyr ved hånden, uanset hvor du og dine medarbejdere befinder jer. Så kan I standse hverdagens små og store skader i tide.

Læs mere
Hjertestarter med årligt kursus og service

Tør du og dine medarbejdere handle, hvis en kollega eller besøgende får et hjertestop?

Læs mere
 ;
 ;
Kursus

Lær at håndtere akutte livstruende situationer ved sygdom og tilskadekomst i de første kritiske minutter, til den professionelle hjælp når frem.

Læs mere
Beredskabsplanlægning

Med en komplet Beredskabsplan opfylder I myndighedernes sikkerhedskrav, og vi ruster jer til at håndtere alle stadier i ulykken optimalt.

Læs mere
 ;
 ;
Bygningshjælp

Få professionel hjælp til at forebygge og standse skader på dine bygninger. Så undgår du, at skaderne udvikler sig og medfører økonomisk tab og længerevarende driftsstop.

Læs mere
Vejhjælp

Slip for driftsstop, forsinkede tidsplaner og tabt indtjening. Vi rykker hurtigt ud og hjælper jer videre.

Læs mere
 ;
 ;
Sygekørsel

Med Falck Sygetransport kører vi dig og dine medarbejdere til og fra lægen, skadestuen og lægevagten, hvis I bliver pludseligt syge eller kommer til skade.

Læs mere
Alarm

Falcks kendte alarmskilt stopper 70 % af alle tyve ved indgangen, så du helt undgår indbrud.

Læs mere
 ;
 ;
Brandmateriel - eftersyn og kontrol

Vores rådgivere hjælper dig med at sammensætte en løsning, der passer til dine bygningers behov.

Læs mere
Arbejdsmiljørådgivning

Se hvordan Falcks erfarne arbejdsmiljøeksperter kan hjælpe dig med at systematisere og gennemføre dine planer for arbejdsmiljøet.

Læs mere
 ;
 ;
Falck er eksperter i sikkerhed

Hos Falck hjælper vi hver dag organisationer med at sikre deres medarbejdere, bygninger og køretøjer mod skader og ulykker. Vi har i over 100 år reddet liv og skabt trivsel og sundhed blandt danskerne.

Rabat-aftale specielt for KFUM's Sociale Arbejde

Her kan du se de fordelagtige abonnements-rabatter, som alle KFUM's Sociale Arbejdes institutioner, væresteder og genbrugsbutikker kan benytte sig af hos Falck:

For alle Falck Abonnementer, udover Falck Alarm og Falck Sundhedsordning, gælder:

  • Har I Falck abonnementer, for mellem kr. 4.500,- og 20.000,- årligt får du 15 % rabat 
  • Har I Falck abonnementer for over kr. 20.000,- årligt giver vi 20 % rabat

For Falck Alarm gælder:

  • Gratis installation af standard-pakkerne og op til 43 % rabat. Den endelige rabat afhænger af hvor mange afdelinger der 1. december 2016 har bestilt alarm. Er der f.eks. mellem 10 og 20 afdelinger gives 27 %
 

Bliv ringet op

Vil du vide mere om, hvordan Falck kan styrke sikkerheden i din virksomhed? Bestil en opringning fra KFUMSocs faste rådgiver her.