Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

MC Touring Club

Som medlem af MC Touring Club, får du særlig rabat på 5 udvalgte Falck abonnementer.​

 

Vejhjælp og BoligRedning - Vælg abonnementer

DMR-tilladelse
Hurtig hjælp til din motorcykel i hele Danmark
Med Falck Basis MC Danmark hjælper dig også med at komme videre med det samme, hvis du punkterer eller hvis din motorcykel går i stå eller ikke vil starte.

Hurtigt videre
I 9 ud af 10 tilfælde læser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din motorcykel hjem eller på det værksted, du vælger. Vi sørger også for, at både du og din passager kommer frem til jeres bestemmelsessted.
Oplysninger om MCHurtig hjælp til din motorcykel i hele Europa inkl. Minutgaranti.
Med Falck Plus MC Europa hjælper dig også med at komme videre med det samme, hvis du punkterer eller hvis din motorcykel går i stå eller ikke vil starte. Minutgarantien betyder, at vi kommer indenfor 45 minutter (gælder i hele Danmark).

Hurtigt videre
I 9 ud af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din motorcykel hjem, på det værksted, du vælger (i Danmark) eller til nærmeste værksted i Europa. Vi sørger også for, at både du og din passager kommer frem til jeres bestemmelsessted i Danmark, og giver tilskud til lejebil eller hotelovernatning i Europa.

Oplysninger om MCHurtig hjælp til din bil i hele Danmark. Døgnet rundt. 
Med Falck Vejhjælp Basis hjælper dig også med, at komme videre med det samme, hvis du punkterer eller hvis din bil går i stå eller ikke vil starte.

Hurtigt videre
I 9 ud af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din bil hjem eller på det værksted, du vælger. Vi sørger også for, at både du og dine passagerer kommer frem til jeres bestemmelsessted.
Oplysninger om bil
Hurtig hjælp til din bil i hele Europa inkl. Minutgaranti.

Med Falck Vejhjælp Basis hjælper dig også med at komme videre med det samme i hele Europa, hvis du punkterer eller hvis din bil går i stå eller ikke vil starte. Desuden får du minutgaranti, hvilket betyder, at vi kommer inden for 45 minutter, når du har brug for os (gælder i hele Danmark).

 

Hurtigt videre

I 9 af 10 tilfælde løser vi problemet på stedet, så du kan køre videre med det samme. Ellers bugserer vi din bil hjem, på det værksted, du vælger (i Danmark) eller til nærmeste værksted i Europa. Vi sørger også for, at både du og dine passagerer kommer frem til jeres bestemmelsessted i Danmark, og giver tilskud til lejebil eller hotelovernatning i Europa


Oplysninger om bil
Akut hjælp til din bolig, hvis du pludselig får en skade

Har vejret vendt op og ned på dit hus? 

Med Falck BoligRedning Basis får du akut hjælp til din bolig. Døgnet rundt. F.eks. ved storm, orkan og skybrud. Du behøver blot at ringe til os. Så er vores erfarne Falck-reddere klar til at stoppe enhver skade i dit hus. Også når familiens handyman ikke er hjemme.

OBS! Med abonnementet får du også forebyggende redningshjælp, hotline til boligeksperter samt sms-service med vejrmeldinger.

Aftale- og kontaktoplysninger


7 cifre

Gælder ikke med tilbagevirkende kraft.
Dine kontaktinformationer

Har du et Falck abonnement i forvejen? - oplys venligst dit abonnementsnummer for hurtigere behandling.