Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Sundhed

Falck spiller en vigtig rolle i nationale og regionale sundhedssystemer og værdikæder. Vi er der, når der er brug for os, og vores yderst kompetente personale redder liv, sørger for patientpleje og giver psykiske og fysiske behandlinger, der forbedrer folks liv.

Sundhed er med andre ord det centrale i vores virksomhed, det er en del af vores DNA, og vores medarbejdere er stolte af at give forebyggende behandlinger, beskyttelse og nødhjælp i lokalsamfundene. Globalt arbejder Falck-medarbejdere frivilligt med at undervise i førstehjælp og forebyggelse af ulykker, og vi støtter lokalsamfundenes arbejde med undervisning i genoplivning efter hjertestop og meget andet.

Som global udbyder af ambulancetjenester ønsker Falck at bidrage til udviklingen af præhospital behandling gennem tætte partnerskaber med aktører inden for sundhedssystemet, lokalsamfund, patienter og deres familie samt teknologiudbydere. Vi involverer os i projekter, der udforsker nye måder at levere præhospital behandling på, og afprøver nye teknologier på en skalerbar måde for at kunne yde mere sundhedspleje for færre penge.

Bæredygtighed

Falck har forpligtet sig til at handle ansvarligt som virksomhed og bidrage til en socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtig udvikling. Som global virksomhed ved vi hos Falck, at vores påvirkning af samfundet og miljøet også er global.