Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Fremme sundhedsydelser

Hver dag tager vi på arbejde for at forbedre og redde liv, og vi ønsker at udvikle og fremme sundhedsydelser

Vores kerneforretning er at levere forebyggelse, behandlinger og rehabilitering og derigennem opfylde menneskers sundhedsbehov gennem hele deres levetid.

Hver gang vi har gennemført en kørsel, givet en behandling, forhindret en ulykke eller leveret en anden af vores tjenester, har vi forbedret mindst én persons liv – nogle gange grundlæggende.

Vi leverer ydelser inden for sundhedsfremme og akuttjenester inden for sundhed og sikkerhed. Vores sundhedspersonale yder for eksempel psykologisk og fysiologi

sk hjælp, så folk kan vende hurtigere tilbage til arbejdet og fortsætte et sundt arbejdsliv. Vores patienttransporttjeneste bringer patienter til og fra hospitaler og klinikker, og læger i Latinamerika tilbyder onlinekonsultationer og behandler patienter hjemme hos dem selv. Hver eneste dag redder højt kvalificeret ambulancepersonale liv og leverer omsorg for patienternes trivsel. Vores dedikerede brandpersonale forebygger ulykker og tab af menneskeliv.

Vi har medtage

t antallet af leverede sundhedsydelser som en KPI i vores bæredygtighedsstrategi, fordi de er vigtige ydelser for samfundet. I 2021 leverede vores højt kvalificerede medarbejdere 8 millioner tjenester inden for vores kerneforretning.

Antal sundhedsydelser leveret
Inspirere til og advokere for bæredygtige sundhedsydelser

 

Følg vores fremskridt