Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Nyheder 2016

Her kan du læse de seneste nyheder fra Falck.

Betydelig vækst i Falck – men hårdt ramt af krisen i olie- og gasindustrien

Selv om Falck har haft vækst i omsætningen og styrket positionen på de europæiske samt nord- og latinamerikanske markeder, så ramte krisen i den globale olie- og gasindustri Falck så hårdt, at koncernen kom ud af 2015 med et minus på 523 mio. kr. mod et overskud på 218 mio. kr. i 2014.

Læs mere

Udsendelse af kriseteam til Bruxelles

Sent tirsdag aften sendte Falck Global Assistance et kriseteam af sted til Bruxelles for at yde støtte og rådgivning til nordiske rejsende og udstationerede, der befinder sig i byen.

Læs mere

Falcks kriseteam vender hjem fra Bruxelles

​Siden bombeangrebene i Bruxelles i tirsdags har Falck fulgt situationen tæt og løbende evalueret behovet for vores tilstedeværelse. Efter to dage er behovet faldende, og kriseteamet forlader derfor byen i aften.

Læs mere

Humanitært engagement og god forretning...

… bliver oftest opfattet som hinandens modsætninger. Den opfattelse vil Røde Kors og Deloitte udfordre. De har i samarbejde med blandt andre Falck udviklet en række værktøjer for at styrke partnerskabet mellem private virksomheder og humanitære organisationer.

Læs mere

Falck giver kunder mulighed for at betale med MobilePay

Falck lancerer betaling via MobilePay. Nødstedte bilister får nu mulighed for at få professionel hjælp i vejsiden, selv hvis ikke de har kreditkort eller kontanter ved hånden. Falck-abonnenter skal naturligvis fortsat ikke betale for almindelige ydelser.

Læs mere

Storstilet redningsevent på Rådhuspladsen

Ambulancer, specialtrænede hunde, politi og paramedicinere. Det er blot nogle af de elementer, der indgår i et større event på Rådhuspladsen i København den 30. maj kl. 17.30.

Læs mere

Pige fra Esbjerg vinder Den Gyldne Sofus

Marinella Christiansen reddede sin veninde fra at drukne i et spabad sidste sommer og modtager derfor Den Gyldne Sofus.

Læs mere

Vejledning til danske rejsende i Nice

Falck Global Assistance har telefonerne åbne i døgndrift, hvor alle kunder har mulighed for at henvende sig og få råd og vejledning i forhold til den alvorlige situation i Nice.

Læs mere

Vejledning til danske rejsende i Tyrkiet

Falck Global Assistance har telefonerne åbne i døgndrift, hvor alle kunder har mulighed for at henvende sig og få råd og vejledning i forhold til den alvorlige situation i Tyrkiet.

Læs mere

Reaktioner efter angrebet i Nice

Falck Global Assistance har allerede hjulpet en række danskere med den nødvendige logistik og transport for at komme videre fra Nice, og flere har benyttet vores kriserådgivning.

Læs mere