Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Nyheder 2016

Her kan du læse de seneste nyheder fra Falck.

Betydelig vækst i Falck – men hårdt ramt af krisen i olie- og gasindustrien

Selv om Falck har haft vækst i omsætningen og styrket positionen på de europæiske samt nord- og latinamerikanske markeder, så ramte krisen i den globale olie- og gasindustri Falck så hårdt, at koncernen kom ud af 2015 med et minus på 523 mio. kr. mod et overskud på 218 mio. kr. i 2014.

Læs mere

Falcks kriseteam vender hjem fra Bruxelles

​Siden bombeangrebene i Bruxelles i tirsdags har Falck fulgt situationen tæt og løbende evalueret behovet for vores tilstedeværelse. Efter to dage er behovet faldende, og kriseteamet forlader derfor byen i aften.

Læs mere

Humanitært engagement og god forretning...

… bliver oftest opfattet som hinandens modsætninger. Den opfattelse vil Røde Kors og Deloitte udfordre. De har i samarbejde med blandt andre Falck udviklet en række værktøjer for at styrke partnerskabet mellem private virksomheder og humanitære organisationer.

Læs mere

Storstilet redningsevent på Rådhuspladsen

Ambulancer, specialtrænede hunde, politi og paramedicinere. Det er blot nogle af de elementer, der indgår i et større event på Rådhuspladsen i København den 30. maj kl. 17.30.

Læs mere

Pige fra Esbjerg vinder Den Gyldne Sofus

Marinella Christiansen reddede sin veninde fra at drukne i et spabad sidste sommer og modtager derfor Den Gyldne Sofus.

Læs mere

Reaktioner efter angrebet i Nice

Falck Global Assistance har allerede hjulpet en række danskere med den nødvendige logistik og transport for at komme videre fra Nice, og flere har benyttet vores kriserådgivning.

Læs mere

Opdateret vejledning til danske rejsende i Tyrkiet

Falck Global Assistance har allerede hjulpet en række danskere med råd, vejledning og hjælp i forbindelse med urolighederne i Tyrkiet.

Læs mere

Grill sikkert med gas og kul

Det gælder om at grille med omtanke, hvis man ikke vil sætte fut i andet end kullene. Derfor har Falck en række gode råd til brugen af både almindelig udendørsgrill og gasgrill.

Læs mere

Falck vil skabe tryghed som ekstra pårørende og rådgiver for diabetespatienter

Falck har indgået et partnerskab med den norske virksomhed SmartCare og giver diabetespatienter mulighed for rådgivning om søvn, kost, motion samt højt og lavt blodsukker.

Læs mere

Våd sommer i Danmark

På trods af at Danmark fik en sommer, der både bød på sol og høje temperaturer, faldt der faktisk også en del nedbør. Det kunne mærkes hos Falck

Læs mere