Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Om at være en del af Falck

Vores værdier giver os et fælles udgangspunkt, der gør, at kunden oplever os ens fra Skovlunde til Skagen. Værdierne sikrer ligeledes, at vi omgås hinanden ud fra et fælles værdisæt og er samtidig vejledende for beslutningstagning og strategi.

Vi værdsætter vores værdier højt i Falck. Det er dem, vi gerne vil kendes på, forpligte os på, og som vi ønsker at forpligte hinanden på. Vores værdier ligger indgroet i vores brand, og de bærer en pligtfølelse med sig. Det er noget, vi er stolte af.

Vi er af den overbevisning, at man ikke skal opfinde værdier, man skal i stedet finde dem; De værdier, som vi allerede bærer rundt på, dem som udgør vores arv, dem som vi med stolthed kan nikke til - og ikke mindst dem, som vi ved, kan bære os videre.

Falcks DNA er at hjælpe. Vi har gjort det siden 1906. Det giver os mere end 100 års erfaring med hjælpsomhed. Det er derfor vi er her, og vi er gode til det. Frem for alt fordi vi kan lide det, og vores kultur er bygget op omkring det. Falck arbejder ud fra seks dybt forankrede værdier, og hjælpsom er en af dem. De andre fem er ligeså vigtige, men det starter og slutter med dét at hjælpe. Altid.

”Vi ønsker at have medarbejdere i Falck, der kan genkende sig selv i vores værdier. Man behøver ikke kunne dem udenad, det er langt vigtigere at efterleve dem – men det skal man også kunne."  Allan Søgaard Larsen, Koncernchef

Se her filmene om de forskellige hverdage i Falck, hvor vores værdier spiller en stor og ofte afgørende rolle.

Læs mere om Falcks seks værdier her

Se videoen om vores lufthavnsservice
Se videoen om at arbejde i Global assistance
Se videoen om at være brandmand
Se videoen om at arbejde som ambulanceredder
Se videoen om patienttransport
Se mere om jobbet som assistanceredder
Se videoen om at arbejde hos Falck IT
Se videoen om at arbejde i Finance
Se videoen om at arbejde som sælger
Se videoen om at arbejde på vagtcentralen