Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Oversigt over vores undervisere

Razan Haugaard, rådgivningskonsulent på integrationsområdet

Razan Haugaard har en lang karriere som afdelingsleder, chefkonsulent og fagchef på integrationsområdet, hvor hun bl.a. har været med til at udvikle og levere ydelser til landets kommuner og jobcentre Hun har samarbejdet med flere kommuner og virksomheder om integrationsprogrammer for flygtninge i Danmark og har været rådgiver omkring radikalisering i undervisningsministeriet. Razan har stor erfaring med og kompetencer indenfor samarbejde på tværs af kommuner og organisationer. Razan er en dygtig formidler, som bruger sin egen baggrund aktivt til at understøtte hendes budskaber.

 

Mie Bornø, ergoterapeut

Mie har sit eget konsulentfirma på deltid. Derudover arbejder hun som sagsbehandler i en kommune og holder på den måde godt fast i virkeligheden. Hun har arbejdet som sagsbehandlende ergoterapeut med hjælpemidler, boligændringer og bilsager i mange år, frem til 2007. Siden har hun udelukkende beskæftiget sig med bilsagsbehandling og været konsulent for mange kommuner. Mie er i dag en af de terapeuter i landet, som ved mest på dette område. Mie har undervist for Falck Hjælpemidler igennem mange år.

 

Mette Oscar Pedersen, socialrådgiver

Mette Oscar Pedersen er uddannet socialrådgiver og har årelang erfaring indenfor handicapområdet - både som myndighedssagsbehandler og som rådgiver i en privat handicaporganisation. Hun er en skarp formidler og har gennem årene haft fokus på, hvordan man bedst muligt skaber en god kommunikation mellem borgere og myndighed. Hun har solid undervisningserfaring indenfor emnet. Mette er derudover ved at uddanne sig til journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.