Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Kurser

Falck Hjælpemidler tilbyder i et vist omfang kurser, primært for de medarbejdere i kommunerne, som beskæftiger sig med myndighedsopgaver inden for servicelovens § 114.

 

Tilbage til Falck Hjælpemidler

 
Kursuskalender 2020

Kursus

Dato

Sted

Pris ex moms

Underviser

Bilsagsbehandling A-Z, basiskursus  4. og 5. marts 2020  Falck Hjælpemidler
Gydevang 2
3450 Allerød
 1 dag: kr. 2000,-
2 dage: kr. 3500,-
Minimum 10 deltagere
 

Ergoterapeut Mie Bornø.

Kommunikation og samarbejde med ikke-vestlige borgere  Arrangeres ved efterspørgsel  Aftales  Tilbud gives  

Projektchef Razan Haugaard.

Smerteopfattelse hos ikke-vestlige borgere  Arrangeres ved efterspørgsel  Aftales  Tilbud gives  

Projektchef Razan Haugaard.

Kommunikation med - og smerteforståelse hos borgere med ikke-vestlig baggrund  Arrangeres ved efterspørgsel  Aftales  Tilbud gives  

Projektchef Razan Haugaard.

Den skriftlige afgørelse – skriv godt! Kursus og workshop  Arrangeres ved efterspørgsel  Aftales  Tilbud gives
 

Socialrådgiver Mette Oscar Pedersen.

Falck Hjælpemidler tilbyder i et vist omfang kurser, primært for de medarbejdere i kommunerne, som beskæftiger sig med myndighedsopgaver inden for servicelovens § 114.

Nogle af vore kurser har dog også relevans for andre faggrupper - fx sagsbehandlere på beskæftigelsesområdet og medarbejdere indenfor sundheds- og undervisningssektoren.

Målet med kurserne er, at styrke medarbejdernes kompetencer, med henblik på at løfte deres faglige niveau i det daglige arbejde.   Vores kurser tager altid udgangspunkt i den gældende lovgivning på områderne samtidig med at vi inddrager praksis og evt. kursisternes erfaringer eller aktuelle problemstillinger på området. På denne måde er den nye viden overførbar til hverdagen.  

Vi benytter os af undervisere med stor viden og erfaring samt en høj grad af faglighed på områderne. Se listen over vores undervisere her.

Vi udbyder vores kurser løbende. Vi sørger for at skabe en god ramme for kurserne samt fuld forplejning.  

Hvis en arbejdsplads ønsker et kursus arrangeret således, at det finder sted på arbejdspladsen og evt. med et indhold, som er målrettet lige præcis arbejdspladsens specifikke behov, er man velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse og et tilbud.

Kurser vedr. bilsagsbehandling udbydes som åbne kurser.

Derudover tilbyder vi kurser, som tilrettelægges ved efterspørgsel. Dette drejer sig bla. om ‘Kommunikation med og sygdomsforståelse hos borgere med ikke-vestlig baggrund’, ‘At skrive en afgørelse’ samt ‘Den strukturerede sagsoplysning’.  

Kontakt Mette Kliim-Due på mette.kliim-due@falck.dk eller på 2425 8451.