Close

Udtalelser fra kursister og samarbejdspartnere

​Vi laver evalueringer efter alle vores kurser og bruger bemærkninger aktivt til hele tiden at udvikle os og gøre det bedre.
 
Generelt er vores kursister meget tilfredse med deres ophold hos os og indkvartering på vores samarbejdshotel Best Western PLUS Hotel Kronjylland i Randers.
 
Vores instruktører er aktive inden for det indsatsområde de underviser på. Det vil sige at det er folk med fingeren på pulsen og instruktører der kan give eksempler fra det virklige liv, hvilket vores kursister kommenterer som meget positivt.
 
Vores øvelsesområde er pænt vedligeholdt og meget dynamisk, så folk roser de virklighedsnære øvelser og at øvelserne ikke er ens fra gang til gang de besøger os.
 
DSB udtaler:
DSB har siden 2011 brugt Falck uddannelsesafdeling i Randers til af forestå vores efteruddannelse af lokomotivførere i brand, førstehjælp og evakuering. DSB oplever Falck i Randers som kompetente og meget professionelle, hvilket også afspejles i vores kursisters bemærkninger i forbindelse med evaluering af kurserne.
 
Meget flot service at Falck bestiller både transport og hotel når vi bestiller kurser hos dem.
Michael G Kristiansen
Uddannelseskonsulent

 
Vestas udtaler:

Først og fremmest vil jeg sige mange tak for en fremragende dag på Langvang i Randers. Vores team havde en rigtig god, spændende og lærerig dag. Stor ros til jeres instruktører, der havde sat et godt program sammen. De lod os vide, at det vist var første gang de kørte sådan et kort program hvor det var førstehjælp og teambuilding. Det kan I altså godt lave til et koncept – vi synes i hvert fald at det fungerede rigtig godt. Selvom man selvfølgelig sikkert lærer mere på et ’rigtigt’ førstehjælpskursus, så ved jeg, at alle her på kontoret nu er klædt på til at agere i en nødsituation, de kender deres ABC og vigtigst af alt, de tør tage skridtet fra at være passiv til aktivt at gøre en forskel.

 

Esben H. Eriksen

Manager, Application Development

 

Langvangen 1
8930 Randers NØ
tlf. 40812411
mail: mip@falck.dk

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik