Close

Virksomhedskurser

Der er ikke brug for superhelte

 

Brand kan opstå lige pludselig - og sprede sig lynhurtigt. Et forsøg på, at slukke ilden selv kan skabe livstruende situationer.

 

Men der er ingen grund til at lege superhelt. Der er kun én ting at gøre og det er at søge flugt. I faretruende situationer handler vi på instinktet og det kan derfor være svært at efterleve en bestemt adfærd.

 

Viden og tryghed hænger sammen. Der er ikke behov for at uddanne virksomheder til at blive små brandstationer. Men en viden omkring brand, og hvordan den spreder sig, gør medarbejderne handlekraftige og gør dem bevidste om virksomhedens sikkerhedsrisici.


Hos Falcks Uddannelsescenter Langvang råder vi over faciliteter, der gør at vi kan skabe scenarier som tager udgangspunkt i virksomhedens sikkerhedsrisici. Medarbejderne kan prøve, at stå ansigt til ansigt med virkelighedsnære situationer som meget vel kunne opstå på deres arbejdsplads.

 

Kontakt os for yderligere information om kurser tilpasset jeres behov eller ring for et uforpligtende besøg fra en af vores instruktører.

 Langvangen 1
8930 Randers NØ
tlf. 40812411
mail: mip@falck.dk

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik