Close

Førstehjælp for brandmænd

Formål
At brandfolk tilegner sig de grundlæggende færdigheder i, at kunne håndtere og organisere akutte livstruende situationer ved sygdom og tilskadekomst i de første kritiske minutter. Kurset har desuden til formål gennem teoretisk og praktisk undervisning, at sætte brandfolk i stand til at kunne udføre korrekt førstehjælp ved ulykker og pludselig opstået sygdom.
Kursets varighed og kursusplan
Kurset afvikles over én dag, som regel lørdag fra kl. 8.00 - 20.00.  Se kursusplan her LINK
 
Pris
Kr. 1.350,- + moms.
Indkvartering fra dagen før kan bestilles via Uddannelsescenteret til kr. 600,-
 
Deltagerantal
Kurset gennemføres med minimum 6 deltagere.
 
Deltagerforudsætninger
Deltageren skal være vurderet til at kunne optages på brandmandsuddannelsen, idet det er en forudsætning at have gennemført førstehjælp, inden brandfolk kan fortsætte uddannelsesforløbet til brandmand.
 
Forplejning
Forplejning bestående af morgenmad, formiddagskaffe med brød, frokost, eftermiddagskaffe med brød og aftensmad er medregnet i prisen
 
Praktiske oplysninger
Kurset kræver ikke indsatsdragt, men almindelig praktisk tøj, der gerne må blive beskidt. Nogle øvelser foregår evt. i øvelsesområdet.
 
Pædagogik
Det faglige indhold følger ansvisninger fra Dansk Førstehjælpsråd og afvikles af pædagogisk uddannede førstehjælpsinstruktører som dagligt virker som ambulancereddere i Falck.


Langvangen 1
8930 Randers NØ
tlf. 40812411
mail: mip@falck.dk

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik