Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Tak for din deltagelse

Vi trækker lod d. 18. december og giver vinderne besked senest d. 20. december.

Vi krydser fingre for dig!

Venlig hilsen Falck

Læs mere om Falck på falck.dk

LÆS MERE OM DE 3 OPLEVELSER, DU KAN VINDE

VIND 2 PLADSER PÅ FALCKS VILDE TRÆNINGSBANE I ESBJERG

Hos Falck Safety Services i Esbjerg træner vi ekstrem krisehåndtering for offshore industrien. Redderne er gjort af et ganske særligt stof – og nu har du chancen for at se, om du også har det i dig. Vi udlodder nemlig 16 x 2 pladser på holdet d. xx måned 2018 – så du kan prøve kræfter med udfordringerne sammen med en ven:

  • Mærk varmen og sluk en voldsom brand
  • Afprøv selv reddernes seje værktøj
  • Gennemfør den vanskelige røgdykkerbane
  • Oplev gasbrand og olieeksplosion

Se klip fra banen her >

 

VIND EN DAG FOR FIRE PÅ EGESKOV MED FROKOST I CAFEEN

Mærk 460 års historisk vingesus bag Egeskov Slots tykke mure, oplev den verdensberømte have, Falcks imponerende og mærkelige udrykningskøretøjer gennem tiderne, samlingen af veteranfly, -biler og –motorcykler, et helt eventyrligt, gammelt dukkehus og meget mere. Vi udlodder 10 x 4 billetter til hele Egeskov Slot med frokost i slottets fine café*.

Se mere om Egeskov Slot her >

*Vi udlodder 10 x 4 entrébilletter (2 voksne og 2 børn) til Egeskov Slot inkl. gavekort til Café Jomfru Rigborg til en værdi af 800 kr. Præmien (værdi 1.500 kr.) kan indløses i hele 2018.

 

BO MIDT I VERDENS SJOVESTE LAND

LEGOLAND® er altid et hit hos ungerne. Lad dem udleve brandmandsdrømmen i Falck Fire Brigade i LEGOLAND® og prøve alle de andre forlystelser – om natten kan de til gengæld sove som pirater på det 4-stjernede Hotel LEGOLAND®. Vi udlodder 4 billetter til LEGOLAND® og 1 overnatning på Hotel LEGOLAND®.

Se mere om Hotel LEGOLAND® her >

Præmien er én overnatning på Hotel LEGOLAND i Billund for 2 voksne og 2 børn i Piratværelse inkl. morgenmad. Gælder hele 2018 (undtagen juli) samt 2 dages entré til LEGOLAND. Værdi op til 4.200 kr.