Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Den Gyldne Sofus 2017

Hvert år kårer vi i samarbejde med Børneulykkesfonden vinderen af helteprisen Den Gyldne Sofus til et barn, som har gjort en stor forskel for andre. Læs historierne fra årets nominerede her.

Ninna Mie Pristed Kristiansen

Ninnas bedste veninde Sif fik for to år siden konstateret leukæmi og blev efterfølgende ramt af hjertestop. Siden da har Ninna ikke forladt Sifs side.

Se Ninnas historie her

 

Gustav Lindhardt Nyholm

Da Gustav en dag kom hjem fra skole, fandt han sin mor i et krampeanfald på badeværelset. Han fik hurtigt ringet til sin far og tog herefter selv imod ambulancen ude ved vejen.

Se Gustavs historie her

 

Michella Mary Holtegaard Schlüter

Michella var alene med sin far, da hun pludselig fandt ham livløs på badeværelsesgulvet. Hun ringede straks 1-1-2 og sørgede for at give ham hjertemassage, indtil ambulancen og hjertestarteren kom frem. 

Læs Michellas historie her

 

Jeppe Nørgaard Roed

Jeppe på 4 år er en vaskeægte lille brandmand. Midt under legen i børnehaven faldt en taske pludselig ned i et tændt stearinlys, og der startede en lille brand. Jeppe var den eneste af børnene, der reagerede.

Læs Jeppes historie her

 

Carl Emil Smith

Der skulle handles hurtigt, da Tobias faldt gennem isen på en sø i vinter og ikke kunne komme op igen. Men heldigvis var han ikke alene. Carl Emil var nemlig opmærksom, og fik hurtigt hevet sin ven op af det iskolde vand og ind i varmen.

Læs Carl Emils historie her