Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

En sundhedssikring alle har ret til


Bliv godt sikret til en fair pris – uanset alder.

 • Maks. 10 dages ventetid på speciallæge
 • Sundhedsfaglig rådgivning
 • Prisen stiger ikke med alderen
 • Mulighed for familiedækning

Abonnementet kan ikke tilkøbes, hvis man er diagnosticeret eller i behandling for kroniske sygdomme.

Spar 30% /md.
Spar
30%
/md.

Intet 
aldersloft

Spar 30% på din sundhedssikring

Med sundhedssikringen Hurtig Hjælp Basis får du en sundhedssikring, der bl.a. sikrer dig tid hos speciallæge inden for 10 hverdage, så du hurtigt kan få den rette behandling.

Vælg mellem en sundhedssikring, som dækker dig som enkeltperson eller hele din husstand. 

Tilbuddet gælder frem til 31. december 2019.

Din behandlingsgaranti

Udrednings- og behandlingsgaranti

I det offentlige behandlingssystem taler man om to forskellige garantier, udredningsgaranti og behandlingsgaranti.

Hvad er forskellen på behandlingsgaranti og udredningsgaranti?

Udredningsgaranti: Den offentlige udredningsgaranti skal sikre dig en udredning inden for 30 dage. Det vil sige, at fra din læge henviser dig til speciallæge eller undersøgelse, til at du har svar på, hvad du fejler, må der ikke gå mere end 30 dage. I teorien. For hvis du skal have flere typer undersøgelser eller hvis det fx tager længere tid, før resultatet er klar i et laboratorium, vil der typisk gå længere end de 30 dage. Derfor kan udredningsgarantien i mange tilfælde være svær at overholde i praksis.

Med Falck Hurtig Hjælp er garantien en helt anden. Vi sikrer dig tid hos den rette speciallæge inden for 10 arbejdsdage. Det betyder, at du som regel vil blive udredt på kortere tid end i det offentlige sundhedssystem.

Behandlingsgaranti: Den offentlige behandlingsgaranti træder først i kraft, når du er udredt eller har fået en diagnose. Herefter skal du ifølge loven have behandling inden for 60 dage fra hospitalet eller speciallægen har fået henvisningen. Det vil sige, at jo hurtigere du får diagnosen, jo før kan du komme i behandling.

 

Vores garanti: Kom til speciallæge inden for 10 hverdage

Alle pakkerne i vores sundhedssikring Hurtig Hjælp, giver dig dét, vi kalder Hurtig Diagnose. Det betyder, at vi garanterer dig tid hos den rette speciallæge inden for 10 hverdage. Vælger du pakken, Hurtig Hjælp + Rådgivning eller Hurtig Hjælp Super, tilbyder vi fx også udredningsgaranti med CT-, MR-scanning  eller ultralydsscanning.

Vi kan tilbyde dig denne eksklusive garanti, fordi vi samarbejder med privathospitaler rundt omkring i Danmark. Desuden har vi selv sundhedsfaglige rådgivere ansat, som kender sundhedsvæsnet og kan hjælpe dig med at få den rigtige behandling – i det private eller offentlige.

Du se alle vores sundhedssikringer her. Du er velkommen til at ringe og få mere at vide om vores sundhedssikring på tlf: 70 10 20 31.

 

Tilbyder Falck behandlingsgaranti?

Hos Falck tilbyder vi ikke behandlingsgaranti. Det offentlige sundhedssystem i Danmark er højt specialiseret og klarer behandlingerne kompetent og effektivt. Samtidig kommer du automatisk videre i genoptræning i det offentlige – noget, du skal klare selv, hvis du bliver behandlet i det private sundhedssystem. Men for at få adgang til behandling hos det offentlige, skal du have en diagnose. Den kan du få med Falck Hurtig Hjælps Hurtig Diagnose, hvor vi sørger for at få dig til speciallæge inden for 10 hverdage.

Som abonnent på Hurtig Hjælp kan du altid ringe til vores personlige sundhedsrådgivere eller sygeplejersker og få rådgivning om det offentliges behandlingsgaranti. Det giver tryghed at vide, at du under et sygdomsforløb kan ringe og få den rette rådgivning.

 

Hvad kan du selv gøre?

Selvom det offentlige sundhedssystem giver udredningsgaranti og behandlingsgaranti, kan ventetiden føles lang. Og jo før du får en diagnose, jo før kan du komme i gang med din behandling. Vi har samlet en række gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at få et godt patientforløb:

 • Forbered dig – stil de rigtige spørgsmål hos lægen
 • Sørg for at få den tid, du har krav på
 • Tag en ven med til lægen
 • Spørg igen, hvis du er i tvivl
 • Bed om skriftligt materiale
 • Væbn dig med tålmodighed

Læs alle vores gode råd til hvordan du får et godt patientforløb her.

 

Falcks sundhedssikring holder dig i hånden

Udover udredningsgarantien indeholder vores sundhedssikring en række fordele, hvis du eller én i din familie bliver syg eller kommer til skade. Vi holder dig i hånden gennem hele forløbet, og du kan bl.a. få:

 • Rådgivning om behandlingsgaranti, ventelister, frit sygehusvalg, aktindsigt, genoptræning, osv.
 • Kørsel til lægevagten eller skadestuen, hvis du pludselig bliver syg eller skadet.
 • Psykologhjælp, hvis du bliver udsat for en oplevelse, der gør det svært at komme videre. Læs mere om vores psykologhjælp her.

Vi kan hjælpe med at finde ud af, hvilken dækning du eller din familie skal have.

Ring til os på 70 10 20 31.

 

Skal vi give dig udredningsgaranti?

Hos Falck har vi lang erfaring med sundhed, sygdom og skader. Vores specialister kan rådgive dig om, hvordan du kommer videre i det offentlige eller private sundhedssystem, hvis du bliver syg eller skadet. Du kan bl.a. blive klogere på det offentliges behandlingsgaranti – eller på, hvordan du får behandling på et privathospital, hvis ventetiden er for lang.

Med vores sundhedssikring Hurtig Hjælp, kan du vælge forskellige dækninger alt efter dit behov. Du kan vælge at få dækket dig selv eller hele familien. Det er trygt at vide, at I altid kan få hjælp, rådgivning og udredningsgaranti, hvis I skulle få brug for det. Se alle vores sundhedssikringer her.

 

Kom godt igennem et sygdomsforløb

Vi har lavet siden patientinfo.dk, hvor vi har samlet en række gode råd og anbefalinger, du kan bruge helt gratis. Patientinfo har til formål at hjælpe både patienter og pårørende gennem et sygdomsforløb. Siden giver dig et nemt overblik over, hvad du kan gøre selv, hvis du eller en af dine nærmeste bliver syg og måske skal indlægges. 

Patientinfo er udviklet i samarbejde med læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, patientrådgivere og psykologer.

Se patientinfo.dk her.

 

En sundhedssikring efter dit behov

Hurtig diagnose, rådgivning, kørsel til lægevagten, psykologhjælp og genoptræning er bare nogle af de fordele, du får med vores sundhedssikring Hurtig Hjælp.

Vi kan rådgive dig om hvilken dækning, der passer bedst til dig.

Ring og få mere at vide på 70 10 20 31.