Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falcks sundhedssikringer

Falck Sundhed

Falck Sundhed giver ekstra tryghed og fordele, hvis du eller en i din familie bliver syg - så hverdagen hurtigere kan blive hverdag igen.

Læs mere her
Fra
119,-
/md.

Falck Småbørn

Kan du give førstehjælp til dit barn? Med et førstehjælpskursus til småbørn, får du redskaberne til at handle hurtigt, rigtigt og effektivt ved ulykker.

Læs mere her
Fra
75,-
/md.

800.000

sygekørsler om året

124

sundhedscentre

113

års erfaring

Selvbetjening

Husker du at bruge dit abonnement?

Falck tager hånd om din sundhed. Se her, hvordan du:

  • Nemt booker behandlinger
  • Bestiller kørsler

 

Artikler og gode råd 

Få et bedre patientforløb

Det danske sundhedssystem er godt. Men mange bliver frustrerede over uforståelige medicinske termer, uklare rettigheder – og forvirrende diagnoser. Her er 6 gode råd til at få et bedre patientforløb.

Symptomer på stress

Strækøvelser

Spædbarnets søvn

Flere gode råd 


På vores gode råd sider kan du få hjælp af vores eksperter til, hvordan du håndterer stress og passer godt på din krop i hverdagen - både på arbejdspladsen og derhjemme. Derudover finder du gode råd til nybagte forældre og deres nyfødte babyer - og meget mere. 

Sundhed

Din krop skal holde længe og derfor skal du passe godt på den. 80% af danskerne har ondt i ryggen mindst en gang om året, og muskel og ledsmerter er ofte skyld i lange sygemeldinger. Falck laver over 250.000 behandlinger om året og vi råder dig også til, hvordan du kan øge din sundhed. Mange skader kan nemlig formindskes eller helt undgås ved at have større fokus på sundhed. Sundhed består af tre hoveddele:

  • Spis varieret
  • Vær fysisk aktiv
  • Mentalbalance

 

Sundhed og varieret kost

For at øge din sundhed skal du spise varieret. En varieret kost sikrer dig nemlig alle de næringsstoffer din krop har brug for. En varieret kost får du ved at spise:

  • Frugt
  • Grøntsager
  • Fuldkornsprodukter
  • Magert kød og fisk

Det er vigtigt for din sundhed at spise varieret hver dag og spise til du er mæt, så du ikke får en usund vægt. At være overvægtig kan nemlig påvirke din fysiske og mentale sundhed.

 

Sundhed og god fysisk form

Motion styrker din sundhed både mentalt og fysisk, og nedsætter din risiko for at blive ramt af sygdom, lige meget om du er ung eller gammel. Vidste du for eksempel at sundhedsstyrelsen anbefaler at du rør dig i minimum 30 minutter hver dag? Vi har samlet en masse råd til dig om hvordan du kan øge din sundhed.

Læs for eksempel mere om sundhed ved at hente vores gratis e-bog om sundhed her.

 

Vejen til en sund ryg

Sundhed er ikke kun noget du skal have fokus på når du har fri. Du skal også være opmærksom på din krop når du arbejder – lige meget om du arbejder på kontor eller udenfor. Hvis du arbejder på kontor og har en forkert arbejdsstilling kan det resultere i en kontorskulder. En kontorskulder kendetegnes ved at dine arme næsten ikke kan løftes, fordi en muskel i overarmen er kommet i klemme. For at undgå en få en kontorskulder skal du have den rette arbejdsstilling på stolen og ved skrivebordet. Vores sundhedsekspert viser dig hvordan du får en arbejdsstilling der ikke går ud over din sundhed.

Du skal også tage hensyn til din krop når du arbejder udendørs. Havearbejde får nemlig ofte din krop ned i nogen forkerte stillinger, som kan give dig en rygskade, hvis du ikke passer på. Din sundhed afhænger altså af hvordan du passer på din krop, ikke bare der hjemme og i fritiden, men også når du arbejder.

 

Dårlig sundhed

Er skaden allerede sket og du har ondt i ryg, nakke eller skuldre? Vi råder dig til, hvordan du bedst kan komme af med skaden. Vores sundhedsekspert giver dig råd og vejledning, og viser dig hvilke øvelser der vil afhjælpe problemet og styrke din sundhed igen. Vores sundhedsekspert har mange års erfaring med at hjælpe skaderamte og viser dig hvordan du laver:

 

Sundhed og Børn

Børn er ekstra overfølsomme for bakterier og bliver derfor ofte ramt af sygdom. Nogen gange kan det være svært at vide om det er alvorligt eller ej.

 

Råd til nyfødte og nybagte forældre

Det at blive forældre er en stor ting og der er meget man skal lære og sætte sig ind i. Vi har derfor samlet nogen gode råd til dig som kommende eller nybagt forældre. Vi råder også i;