Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Mød vores reddere

Her på siden kan du møde nogle af de mennesker, det rykker ud for at hjælpe, når der bliver ringet efter en ambulance. Læs om deres job som ambulanceredder og de oplevelser, det fører med sig.

Thomas Elsgaard

Thomas er ambulancebehandler i Ballerup og har arbejdet i Falck siden han var 18 år. I løbet af de 27 år har han haft mange gode oplevelser, som han ikke ville være foruden.

Læs mere om Thomas og hans arbejde her

 

Charlotte Prange Thrane-Olsen

Charlotte er ambulanceassistent hos Falck i Frederikssund. Det har hun været i 10 år. Gennem årene har hun mærket, hvordan arbejdet påvirker hendes syn på verden.

Læs mere om Charlotte og hendes arbejde her

 

Bo Nivø

Bo er ambulanceassistent, og har været hos Falck i 31 år. Bo har været igennem både sjove og ubehagelige oplevelser, men er altid fokuseret på at gøre det rette stykke arbejde. 

Læs mere om Bo og hans arbejde her

 

Torsten Fugmann Kristensen

Torsten er paramediciner. Det har han været i 13 år. For ham har det altid været ønsket om at gøre en forskel, der får ham på arbejde om morgenen.

Læs mere om Torsten og hans arbejde her

 

Allaa El-Toiki

Allaa er ambulanceredderelev. Han er derfor én af de mange ansøgere, der klarede sig igennem nåleøjet til redderuddannelsen.

Læs mere om Allaa og hans arbejde her

 

Teis Krag

Teis er paramediciner og har arbejdet for Falck i 25 år. Han bliver ofte imponeret over, hvor gode danskerne er til at hjælpe hinanden.

Læs mere om Teis og hans arbejde her