Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Lægesekretær
Tilbage til listen

Lægesekretær

Sirculus søger en dygtig lægesekretær med erfaring inden for det psykiatriske speciale og det administrative område. Klinikken er beliggende i Herlev.
 
Du kommer til at indgå i et team, som samarbejder om at sikre en god atmosfære i vores klinikker, et professionelt arbejdsmiljø, og at deadlines bliver overholdt. Opgaverne vil både omfatte skriveopgaver og receptionsfunktion, herunder skrivning af notater, opsætning af breve til vore kunder, besvare telefonhenvendelser, fakturering, indkalde og modtage patienter, assistere behandlerne i klinikken samt være behjælpelig med at løse forefaldende opgaver, så arbejdet glider for alle.
 
Den foretrukne person til jobbet er:
  • Uddannet lægesekretær
  • Positiv og imødekommende
  • Serviceminded, præsentabel og empatisk
  • Fleksibel – mht. både arbejdstider og opgaver
  • Parat til at have mange bolde i luften og samtidig et smil på læben i en travl hverdag
  • Er selvstændig og løsningsorienteret
  • Har lyst til at arbejde inden for det psykiatriske speciale
  • Ihærdig, grundig og omhyggelig
  • Har gode danskkundskaber
  • Har godt kendskab til IT, Office-pakken (Word og Excel) og elektronisk patientjournal
I Sirculus bestræber vi os på at være den foretrukne arbejdsplads inden for psykiatri. Der er fagligt dygtige kolleger og en imødekommende stemning på klinikkerne.
 
Vi tilbyder en spændende og travl arbejdsplads med dynamiske og dygtige kolleger, en interessant arbejdsdag med varierende opgaver og mulighed for selv at have indflydelse på tilrettelæggelsen af opgaverne. Vi prioriterer i Sirculus, at der så vidt muligt altid er sekretærhjælp, når der er booket patienter, så derfor varierer arbejdstiden indimellem fra kl. 08.00 til ca. kl. 20.00, oftest på hverdage, men vagter på lørdage og søndage skal også påregnes.
 
Arbejdssted: Herlev Ringvej 2, 2750 Herlev.
Fuldtidsstilling. Timerne kan ligge i tidsrummet 8.00-20.00, mandag til fredag. Weekendarbejde kan forekomme.
Løn efter kvalifikationer.
 
Spørgsmål kan rettes til lægesekretær Janne Larsen pr. mail jbl@sirculus.dk eller tlf. 7023 0406, vælg 1
 
Ansøgning:
Send venligst din ansøgning og CV via dette LINK senest d. 3. november 2017. 
 
Om Sirculus
Sirculus blev stiftet i 2009 og er i dag Danmarks førende private leverandør af psykiatri til kommuner, forsikringsselskaber og privatpersoner. Vi tilbyder ambulant psykiatrisk udredning og behandling til både børn, unge og voksne i vores 5 klinikker i Danmark.
Vi har nøje udvalgte kompetente behandlere og medarbejdere, heriblandt speciallæger i psykiatri, sygeplejersker, psykologer og lægesekretærer, der arbejder på højt, fagligt niveau, som sikrer, at patienterne får en god behandling af høj kvalitet.
Vi arbejder med udredning og behandling af en bred vifte af psykiatriske lidelser, men har en overvejende andel af voksne patienter med langvarig stress, angst og depression. Desuden har Sirculus stor erfaring med udredning og behandling af børn og voksne med ADHD, Aspergers syndrom og autisme.

Om Falck
Sirculus er en del af Falck Danmark A/S.
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.500 medarbejdere i 46 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.