Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Faglært køkkenmedarbejder til Falck Safety Services A/S
Tilbage til listen

Faglært køkkenmedarbejder til Falck Safety Services A/S

Kan du skabe madglæde blandt vores medarbejdere og kursister, og har du lyst til at blive en del af vores køkkenteam hvor service, samarbejde og kvalitet er i centrum?

Til vores kantine i Falck Safety Services A/S i Esbjerg søger vi en dygtig og faglært køkkenmedarbejder til opstart pr. 1. september 2017 eller snarest derefter. Vi ser gerne, at du er uddannet kok, ernæringsassistent eller cater med erfaring fra kantinebranchen, men det vigtigste er, at du er en teamplayer med interesse for at give vores medarbejdere og kursister gastronomiske madoplevelser i samarbejde med dit team, som i dag består af fire faste medarbejdere.

Arbejdsopgaver
Vi kan tilbyde dig en hverdag, hvor du får lov at beskæftige dig med både det kolde og det varme køkken med et fokus på sunde, kreative og varierede anretninger. Dagligt bespiser og serverer vi morgen-, frokost- og aftenbuffet i kantinen, og ved særlige lejligheder tilbyder vi finere madlavning og mødeserveringer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Servicering af vores medarbejdere og kursister med kolde og varme anretninger
  • Opfyldning i kantinen
  • Egenkontrol
  • Opvask og rengøring
Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er som udgangspunkt placeret på hverdage med 1 fast aftenvagt fra kl. 12-20 og 4 dagvagter fra kl. 6.30-14.30.
Dog kan senere aftenvagter og weekendarbejde forekomme løbende.
 
Om dig
Vores kommende køkkenmedarbejder skal brænde for sit fag og være drevet af en passion for at levere kvalitetsfulde madoplevelser for vores medarbejdere og kursister. Samtidig skal du være udpræget serviceminded, hvor du møder vores medarbejdere og kursister med et smil og en hjælpsomhed, som bidrager til en god atmosfære, så vores kursister oplever, at de har haft et godt ophold hos Falck Safety Services A/S.
 
Derudover forventer vi, at du
  • Har kompetencer inden for kolde og varme anretninger, servicering, egenkontrol samt rengøring
  • Er omstillingsparat og kan holde mange bolde i luften i en hverdag, hvor to dage ikke er ens
  • Er en teamplayer der tager ansvar og løfter i flok
  • Arbejder struktureret og med en god ordenssans
Vi tilbyder
Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst og ansættelsesvilkår med pensionsordning. Vi har en god personaleforening med mange tiltag samt medarbejdergoder, hvor der bl.a.er massage- og fitnessmuligheder på arbejdspladsen.
 
Interesseret?
Ansøgningsfrist er 06.09.2017. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat hurtigst muligt, hvorfor vi afholder samtaler løbende – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.
Ansøgning og CV sendes til vores eksterne HR Konsulent fra Egsgaard HR, Louise Rod Christensen, på mail louise@egsgaard-hr.dk mærket ”Køkkenmedarbejder Falck Safety Services A/S”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kantinechef Joan Ashton på tlf. 28446955.
 
Om Falck Safety Services A/S
Falck Safety Services A/S er et af Europas mest avancerede sikkerheds- og security træningscentre. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsuddannelser til Offshore industrien, vindmølle-industrien, landbaserede produktionsvirksomheder samt skibsfarten. Du kan se mere om os på: www.falcksafety.dk