Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Key Account Manager til vindsegment Falck Safety Services A/S
Tilbage til listen

Key Account Manager til vindsegment Falck Safety Services A/S

Har du flere års erfaring fra salg af serviceydelser? Drives du af at være ansvarlig for komplekse salgsprocesser, og tilgår du salg med et strategisk og kommercielt fokus?
 
Hos Falck Safety Services A/S søger vi en skarp og udadvendt Key Account Manager (KAM), som skal være den drivende kraft i salgsprocessen og i strategiske projekter inden for vindsegmentet med henblik på at sikre fortsat vækst og opbygning af stærke relationer til store aktører.
 
Ansvarsområder
Med reference til salgschefen bliver du ansvarlig for salgsprocessen inden for sikkerhedskurser og sikkerhedsrådgivning til kunder og potentielle kundeemner inden for vindsegmentet i Danmark. Samtidig får du ansvar for at identificere nye produktbehov samt igangsætte produktudvikling og salg.
 
Dine primære opgaver bliver at
 • Vedligeholde og udbygge kontakten til den eksisterende kundeportefølje for at sikre organisk vækst
 • Identificere nye behov inden for eksisterende og nye markedssegmenter herunder at sikre salgsvækst gennem nysalg
 • Udarbejde og implementere salgsrapporter
 • Udvikle initiativer og kampagner der skal sikre hurtig handling såfremt et kursus ikke er fuldt booket
 • Udarbejde tilbud og følge op herpå
 • Deltage i salgsmøder, netværk, messer m.m.
Centralt for opgaverne er, at du er den drivende kraft i relationssalg til vores store kunder med dertilhørende ansvar for at binde salgsprocesserne sammen og etablere rammeaftaler. Der er tale om store og komplekse forløb, som kræver personligt engagement, og det seje træk værdsættes mere end hurtige eksplosioner. Samtidig skal du være i stand til at opsøge og skaffe nye store kunder, og som led heri har du kompetence og pondus til at kunne påvirke tunge beslutningstagere, der er med til at udvide vores kundeportefølje.
 
Vores kunder er alle virksomheder inden for vindsegmentet, og salgsmæssigt er der tale om løsningssalg såvel salg af standardiserede produkter og kurser. Til støtte for salgsprocessen kan du i varierende grad trække på back office og specialister fra vores product development team, men det er vigtigt, at du selv naturligt udforsker de salgsmuligheder, der bidrager til at sikre vores position som industriledende udbyder af sikkerhedstræning.
 
Sælger og strateg med salgserfaring og interesse for vindmarkedet
Vi lægger vægt på, at du er selvmotiverende og serviceminded i din tilgang til både opgaver og relationer således, at du både er resultatorienteret (succes måles via KPI) og mestrer langtidsholdbare kunderelationer med kvalitet og troværdighed i fokus. Samtidig kan du med din strategiske tankegang, analytiske kompetence og strukturerede arbejdsform overskue og styre komplekse salgsforløb, og som led heri kan du begå dig på alle niveauer i kundens organisation.  
For at få succes i stillingen forestiller vi os, at du har en kommerciel uddannelse på mindst bachelorniveau, og at du:
 • Har min. 5-7 års erfaring i salg af løsninger inden for serviceydelser med dokumenteret succesfulde resultater
 • Har en veludviklet forretningsforståelse
 • Besidder god teknisk indsigt
 • Kan tale og skrive engelsk flydende
 • Har gode IT-kompetencer
 • Kan indgå i teams internt såvel trives med selvstændigt arbejde hos kunden
Kendskab til vindmarkedet er en fordel. Vigtigst er dog, at du har interesse for at arbejde i vindsegmentet, og at du fra første dag tager ansvar for at drive salgsprocessen og forstår at gøre dig synlig hos interessenter med en evne til at opnå følgeskab for dine forslag.
 
Vi tilbyder
Et spændende job med mange udfordringer og muligheder i et dynamisk miljø, hvor du kommer til at indgå i et team af engagerede og kompetente kolleger. Vi tilbyder en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt samt en individuelt forhandlet løn, der modsvarer dine kvalifikationer.
 
Interesseret?
Ansøgningsfrist er 04.09.2017. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat hurtigst muligt, hvorfor vi afholder samtaler løbende – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.
Ansøgning og CV sendes til HR Konsulent Louise Rod Christensen på mail: louise@egsgaard-hr.dk
Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte salgschef Lars Frederiksen på tlf. nr. 76 12 13 21.
 
Om Falck Safety Services A/S
Falck Safety Services A/S er et af Europas mest avancerede sikkerheds- og security træningscentre. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsuddannelser til Offshore-industrien, vindmølleindustrien, landbaserede produktionsvirksomheder samt skibsfarten. Du kan se mere om os på: www.falcksafety.dk