Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Salgschef til Personal Sales, Falck Sales & Customer Service
Tilbage til listen

Salgschef til Personal Sales, Falck Sales & Customer Service

Er du sælger med stort S, har en solid ledelseserfaring, og formår at inspirere og motivere andre omkring dig? Så er du måske vores nye salgschef til Personal Sales!

Til vores Personal Sales afdeling i Danmark søger vi en resultatorienteret salgschef, som vil være en del af et dynamisk og konkurrencepræget team, hvor performancekultur er i højsædet. Der er primært tale om en operationel rolle, hvor fokus er på salg og motivation af sælgere i hele landet, samt det at se ind i eventuelle nye aktiviteter eller partnerskaber i forhold til at øge tilgangen af kunder.  
I Personal Sales er vi ansvarlige for at være tilstede på relevante markeder, messer og events med salgsaktiviteter i hele landet med henblik på salg af Falck-abonnementer – eksempelvis førstehjælp, autohjælp og abonnementer indenfor sundhed. Salg af Falck-abonnementer foregår fra mobile stande, der er opstillet i tidsbegrænsede perioder, hvortil salget udøves ved proaktiv kontakt til de besøgende kunder. 

Som salgschef for Personal Sales vil du indgå i et tæt samarbejde med det øvrige ledelsesteam i Falck Sales & Customer Service, hvorfor du vil få en vigtig rolle i udviklingen af hele enheden. 
Stillingen vil være med reference til salgsdirektøren og arbejdssted vil være på Trindsøvej 4-10, 8000 Aarhus C. 

Dine arbejdsopgaver:
Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i at videreudvikle et succesfuldt sælgerteam, som både består af interne og eksterne sælgere, så det fortsat kan leve op til de ambitiøse salgsmålsætninger, der sættes. Derudover vil det være din opgave at sørge for motivation og løbende opfølgning på sælgerne og deres resultater samt sikre den videre udvikling af aktiviteter i forhold til salg på markeder, messer og til events. 

Vi forestiller os, at du:
 • Har ledelseserfaring inden for salg - gerne detailhandlen og med personligt salg
 • Er særligt stærk til at motivere og coache sælgere samtidig med, at du selv er en stærk sælger, som går forrest
 • Er ambitiøs og brænder for at skabe resultater eller kort sagt - elsker at være den bedste!
 • Kan indgå i et dynamisk ledelsesteam
 • Trives med at have travlt og kan holde hovedet koldt i pressede situationer
 • Er ude i marken min. fire dage om ugen (herunder også lørdage og søndage), og trives med livet på landevejen
Vi kan tilbyde dig:
 • Et attraktivt job med gode karrieremuligheder i en af Danmarks bedste salgsafdelinger
 • Mulighed for videreuddannelse og udvikling af egne kvalifikationer
 • Stor indflydelse og planlægning af egen arbejdsdag
 • Rig indflydelse på videreudviklingen af det fremtidige set up for Personal Sales
 • Løn og ansættelsesforhold efter kvalifikationer samt attraktiv provisionsordning
 • Firmabil, PC, Ipad og mobil
Er du vores nye salgschef til Personal Sales? 
Hvis ovenstående har fanget din interesse, ser vi frem til at modtage en ansøgning, CV samt relevante udtalelser via dette LINK​ senest mandag d. 28. august
Tiltrædelse er hurtigst muligt. 
Spørgsmål til stillingen kan rettes til salgsdirektør, Ulla Brogaard tlf. 20 40 04 60.

Alle ansøgninger behandles naturligvis med diskretion.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.500 medarbejdere i 46 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.

Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdi-erne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.