Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Sales Agents til Inbound, Falck Sales & Customer Service
Tilbage til listen

Sales Agents til Inbound, Falck Sales & Customer Service

Falck Sales & Customer Service i Aarhus skal styrkes, og vi søger derfor kolleger til vores inboundteam.  

I vores inboundteam i Falck Sales & Customer Service håndterer vi mange forskelligartede telefonopkald fra vores erhvervskunder bl.a. vedrørende køb af produkter, spørgsmål til deres eksisterende abonnement, regningsspørgsmål samt henvendelser fra kunder, der ønsker at opsige deres abonnement.  

Vi søger derfor dygtige Sales Agents, som kan møde vores kunder i øjenhøjde, og dermed sikre, at vores kunder altid får den bedst mulige løsning. Vi har et meget stort fokus på fastholdelse, sublim kundeservice, salg samt mersalg, så du skal have lysten og evnerne til at fastholde eksisterende kunder på markedets bedste produkter!

Jobbet indebærer både at skulle håndtere primært indgående, men også udgående kald. Du skal kunne trives og passe ind i et yngre dynamisk miljø. Det forventes, at du er omstillingsparat og finder dig godt tilpas i en travl hverdag med ambitiøse målsætninger, som skal indfries hver dag!

Vi forventer, at du:

  • Er resultatorienteret på både kundernes og Falcks vegne, og altid går efter målet
  • Arbejder vedholdende samt har en stor personlig gennemslagskraft og et godt drive
  • Har et højt energiniveau og kan holde motivationen oppe – også i modgang
  • Besidder stor selvstændighed og høj arbejdsmoral
  • Ikke bange for nye udfordringer og forandringer

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke væsentlig. Derimod skal du gerne have erfaring med telefonisk kundeservice og det er et krav, at du har salgserfaring, gerne telefonisk salgserfaring. Du er typen, som ser udfordringer frem for problemer, og du finder det motiverende at arbejde med personlige mål og et samlet budget for dit team. Du skal kunne kommunikere med mange forskellige kundetyper, hvilket stiller krav til dine kommunikative evner samt evnen til at lytte og forstå kundernes udfordringer eller ønsker.
Du er stabil og pligtopfyldende, og du sætter en ære i at sikre den bedste kundeoplevelse. Du forstår vigtigheden i at indgå en dialog med kunderne og afdække alle behov samtidig med, at du udviser respekt, overskud samt venlighed, og altid har fokus på salg.

  
Beskrivelse af arbejdspladsen
Med udgangspunkt i et uddannelsesforløb, der strækker sig over flere uger, får du en grundig introduktion til Falcks mange produkter. Herefter indgår du i en ung dynamisk afdeling med engagerede og sociale medarbejdere.

Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job med fokus på salg, rådgivning og fastholdelse af Falcks erhvervskunder. Falck er en stor virksomhed i en rivende udvikling, og du vil løbende få træning i vores mange produkter og effektive salgsteknikker. Vi støtter vores medarbejdere til at opnå succes og høj indtjening i et sjovt og uformelt miljø, hvor vi lægger vægt på arbejdsglæde og humor – og hvor kunden altid er i centrum i hvert eneste kald.

Lønforhold: Der tilbydes en attraktiv lønpakke i henhold til gældende overenskomst og de indgåede lokalaftaler samt provisionsordning.

Arbejdstider: Fuldtid, 37 timer pr. uge. Mandag til torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag fra kl. 08.00-15.30.
Arbejdssted: Falck-Gården, Trindsøvej 4-10, 8000 Aarhus C.
Tiltrædelse: hurtigst muligt.
 
Sådan søger du stillingen
Hvis ovenstående har fanget din interesse, så glæder vi os til at høre fra dig! Upload venligst dit CV samt en motiveret ansøgning via dette LINK hurtigst muligt eller senest torsdag d. 7. september 2017. 

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned før tid, hvis vi har det ønskede kandidatfelt. Bemærk venligst, at du skal være i besiddelse af en ren straffeattest.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgsleder, Carsten Holm på telefon 24 25 96 63.

Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.000 medarbejdere i over 40 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.

Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.