Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Brand Manager til Falck Marketing
Tilbage til listen

Brand Manager til Falck Marketing

Brænder du for at skaffe nye kunder? Så er du måske den nye Brand Manager til Falcks Brand & Akkvisitions team.

 

Som Brand Manager skal du selvstændigt udvikle og implementere brand kampagner på BtC markedet fra start til slut for vores produkter på vejhjælpsområdet. Således får du en stor opgave i at udvikle aktiviteter til TV, print, radio, digitale medier og SoMe og sikre, at vi når vores mål. Hos Falck har vi en stor permission base, som giver os en unik mulighed for at kommunikere og bearbejde potentielle kundeemner. Dit ansvar bliver at modne basen og genere salg via nyhedsbreve. 

 

Du bliver en del af Falck Assistance, som er Falcks abonnementsforretning. Vi er i er i en rivende udvikling og vi har ambitiøse mål for vores fremtidige vækst. Du kommer til at referere til vores afdelingsleder for Brand & Akkvisition. Du vil blive del af et engageret team på 7 kolleger, der er en del af vores samlede Marketing-afdeling. 

 

Dine ansvarsområder:

 • Udvikling og implementering af brand kampagner inden for produktkategorien ”vejhjælp”
 • Fastlæggelse af go to market plan og implementering af kampagner på TV, print, radio, SoMe i samarbejde med eksternt bureau og interne samarbejdspartnere
 • Udvikle nyhedsbreve som sikrer, at leads bliver opvarmet, bearbejdet og modnet til salg
 • Styring af kampagnebudget og udarbejdelse af kvartalsplaner
 • Udvikling af content på vejhjælpsområdet og udvikling af ”native” kampagner
 • Analyse og rapportering, herunder ROI beregning
 • Sparring med den øvrige marketingorganisation omkring udvikling af vejhjælp forretningsområdet og marketing planlægningen
 • Deltage aktivt i diverse projekter på tværs af marketingafdelingen. 

Kvalifikationer:

 • Du har flere års praktisk marketingerfaring – gerne inden for bilbranchen, telebranchen, den finansielle sektor, et mediehus eller lign.
 • Du har et indgående kendskab til udfordringerne i en abonnementsforretning
 • Du har en solid erfaring med hele marketing værktøjskassen til BtC-markedet
 • Du kan lide at arbejde med mange interessenter og er resultatorienteret
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med udvikling af content og native kampagner
 • Du er forretningsorienteret og vant til at arbejde med data og kundeindsigter
 • Du er vant til at arbejde med eksterne reklame og mediebureauer og styre dine egne budgetter
 • Du har en relevant videregående uddannelse inden for marketing.

Som person er du udadvendt og trives i et dynamisk miljø. Du kan lide at tage ansvar for dine opgaver og at skabe resultater. Din digitale marketing værktøjskasse er solid, og du trives med at eksekvere på tværs af kanaler og medier hvor mange interessenter er involveret. Det er afgørende, at du har en analytisk og forretningsorienteret tilgang til opgaverne, og at du forstår drivkræfterne på BtC markedet. 
 

Vi tilbyder:
Et spændende og afvekslende job i en travl og ambitiøs virksomhed, hvor forventningerne til vækst er høje og dagligdagen bedst beskrives som dynamisk.
Du kommer til at arbejde på Falcks kontor i København SV, hvor du bliver en del af et engageret hold i Marketing på 19 kollegaer. 
 

Ansøgning:

Er det noget for dig, så send hurtigst muligt et CV samt en ansøgning via dette LINK.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Brand & Akkvisition Marianne Keinicke Hansen på 25 52 70 00.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale og tillader os at fjerne opslaget, når vi har fået et passende antal ansøgninger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.000 medarbejdere i mere end 40 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.
 
Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.