Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Business Controller
Tilbage til listen

Business Controller

Til Falck Healthcare A/S – Danmarks førende virksomhed inden for medarbejdersundhed.

Falck Healthcare gør sundhed nemt for medarbejdere og ledere i private virksomheder, offentlige organisationer og kunder i forsikrings- og pensionsselskaber.

Falck Healthcare driver mere end 120 klinikker, hvor godt 700 tilknyttede fysiske behandlere gennemfører ca. 650.000 behandlinger om året. Desuden gør Falck Healthcares Hurtig Diagnose-koncept, at mere end 310.000 danskere har mulighed for at reducere ventetiden hos en speciallæge. Og endelig gennemfører Falck Healthcare mere end 150.000 konsultationer om året via samarbejde med godt 520 psykologer.
Falck Healthcare har omkring 400 medarbejdere og et netværk på mere end 1.000 behandlere i Danmark og har en omsætning omkring DKK 600 mio. om året.

Falck Healthcare A/S er et af flere nordiske selskaber, som gennem Falck Healthcare Holding A/S er ejet af Falck sammen med Tryghedsgruppen.
 
Jobbet
Med reference til Falck Healthcares økonomidirektør indgår du som Business Controller i økonomiafdelingens controller-team på i alt tre Business Controllere.
Økonomiafdelingen omfatter 19 medarbejdere fordelt på et Business Intelligence-team, et regnskabsteam, samt controller-teamet.
 
Du får en selvstændig rolle, hvor du i tæt sparring og dialog med ledelsen og forretningen skal fungere som bindeled til økonomifunktionen.
 
Du får business controlling ansvaret for dit eget forretningsområde, hvor du skal analysere og rapportere på drift, kunder, projekter og KPI’er, samt for månedsrapporteringen af forretningsområdet. Du får ansvar for at gennemføre forskellige optimerings- og ad hoc analyseopgaver i forbindelse med blandt andet lønsomhed og kost-/prisoptimering.
Du skal desuden bidrage til at sikre kontrol via struktur og processer, samt til at vores it-systemer anvendes hensigtsmæssigt. Vi anvender Navision i Økonomi samt forretningsorienterede systemer som CRM.
 
Du vil ydermere blive ansvarlige for, og deltage i opgaver og projekter på tværs af hele virksomheden i forbindelse med blandt andet Budget og Forecast processer, og der vil også være centrale faste og ad hoc opgaver, som controller teamet skal løse løbende.
  
Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er på kandidatniveau, og du har minimum 5 års erfaring med tilsvarende opgaver fra en økonomifunktion, samt udvidede Excel kompetencer og gerne kendskab til Navision (eller lignende ERP system).
Du er samarbejdsorienteret, resultatorienteret og begår dig ubesværet på alle niveauer i organisationen.
Vi lægger vægt på, at du er dygtig til at skabe struktur, har gode analytiske evner og at du er vant til at arbejde selvstændigt på en måde, hvor du opsøger viden og sparring med henblik på at levere kvalitet i dine opgaver.
 
Du tilbydes
En selvstændig rolle i en engageret, dynamisk og udfordrende organisation med god mulighed for personlig og faglig udvikling.
Gode kollegaer i et velfungerende arbejdsmiljø, med fokus på faglighed, gode resultater og det gode samarbejde.
Din arbejdsplads er placeret i Falck-Center CPH i Sydhavnsgade, København.
Lønpakken forhandles med udgangspunkt i din erfaring.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Eilersen eller Janni Schmidt Hansen via mail mail@promando.dk eller på telefon +45 35 25 40 80.
 
Samtaler vil foregå i København.
 
Send venligst din ansøgning og dit CV mærket 9481 via dette LINK.
 
Husk at angive den e-mailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

 

Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.000 medarbejdere i mere end 40 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.
 
Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.