Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Kompetent konsultationssygeplejerske eller jordemoder til Falck Lægehus
Tilbage til listen

Kompetent konsultationssygeplejerske eller jordemoder til Falck Lægehus

Vi søger en erfaren sygeplejerske eller jordemoder til vores lægehus i Brovst, med ansættelse fra den 1. august 2017. Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer ugentligt.
 
Vil du være med til at udvikle Falck Lægehuse og sætte nye standarder for den primære sundhed i Danmark, så er denne stilling måske lige noget for dig.

Falck Lægehuse er Falcks vision om at skabe Nordens mest kompetente, robuste og pålidelige lægepraksisser. Og vi ønsker at gøre en forskel, for de mennesker, vi servicerer. Vi forventer at du både kan arbejde med en høj grad af selvstændighed og samtidig være en teamplayer. Vi arbejder ud fra følgende værdier, som er pejlemærker i vores hverdag: Hjælpsom, tilgængelig, kompetent, hurtig, handlekraftig og troværdig.

Vi ønsker også en sygeplejerske eller jordemoder, der vil tage del i vores faglige udvikling og akkreditering, hvor der bl.a. er stor fokus på opgaver og kompetenceudvikling. Vi arbejder meget målrettet med at fremme den sundhedsfaglige udvikling og forventer, at du vil kunne bidrage konstruktivt i udviklingen af Falck Lægehuse i Brovst, både i en foranderlig hverdag og som en del af en større helhed.
Falck Lægehuse er en organisation i udvikling, og denne udvikling vil vi gerne have dig med til at præge på tværs af organisationen. Vi er lige nu 12 lægehuse i hele landet og vi arbejder målrettet med fælles faglighed og fælles retning.

Løn- og ansættelsesforhold efter overenskomst med DSR.
 
Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte praksismanager Ditte Schrader på tlf. 3035 0791 eller chefsygeplejerske Gitte Vejby på tlf. 2938 2278.
Hvis du kan se dig selv i stillingen som konsultationssygeplejerske, så glæder vi os til at høre fra dig. Upload venligst din ansøgning samt CV via dette LINK senest d. 26. juni 2017.
Ansættelsessamtaler afholdes d. 28. juni 2017.
 
Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.000 medarbejdere i mere end 40 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.
 
Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.