Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Sales Agents til Small-Medium Account
Tilbage til listen

Sales Agents til Small-Medium Account

Sales Agents til Small-Medium Account, Falck Sales & Customer Service
 
Vil du skabe en salgskarriere inden for Erhvervssalg? Og ønsker du at udvikle dig som sælger, så du kan komme til at håndtere de store kunder? Så er vores Small-Medium Account noget for dig!

Vores fornyede vækststrategi er på plads og vi søger derfor kompetente medarbejdere, som kan være med til at skabe øget vækst i vores forretning. Som en del af vores Small-Medium Account vil det være din primære opgave gennem tæt telefonisk dialog at rådgive både eksisterende og potentielle nye erhvervskunder inden for Falcks produkter. Du vil ydermere være ansvarlig for at vedligeholde den gode relation til hver enkelt erhvervskunde ved at sikre deres medarbejdere, køretøjer og bygninger gennem en grundig behovsafdækning.

 

Med et team bestående af 15 Sales Agents vil du komme til at indgå i en ambitiøs salgsafdeling, hvor der både er fokus på at performe individuelt og som team. Sammenhold, samarbejde og godt humør er værdier, der vægtes højt i dagligdagen, og som er med til at skabe et dynamisk og professionelt miljø, hvor alle trives!

 
Vi forventer, at du:
 • Brænder for salg og ønsker at udvikle dig kontinuerligt inden for området
 • Er proaktiv, besidder et veludviklet konkurrence-gen og en høj arbejdsmoral
 • Er kommunikativt skarp og samtidig dygtig til at lytte
 • Er vedholdende og arbejder målrettet med at nå opstillede mål i dagligdagen
 • Sætter en ære i at lave kvalitetsbevidste salg ved at finde frem til den bedste løsning for erhvervskunden såvel som Falck.

Vi klæder dig på til jobbet
Som vores nye Sales Agent vil du gennemgå et on-going uddannelsesforløb ved vores Falck Academy. Formålet er at klæde dig godt på i forhold til at kunne varetage og sælge Falcks brede produktsortiment.

Du vil løbende modtage undervisning og træning i salgsteknikker samt sparring. Herved sikres dit personlige forløb i karrierevejen hos Falck, hvor mulighederne er mange inden for vores BtB-område fx som kørende Account Manager eller kørende Alarmkonsulent. Vores formål er at dygtiggøre dig, og de bedste vil få muligheden for et springbræt internt i organisationen eller videre ud i salgsverdenen, med en solid værktøjskasse inden for salg og kommunikation.

Vi tilbyder dig:

 • En spændende og udfordrende salgsuddannelse
 • Kontinuerlig personlig og faglig udvikling samt coaching via din leder og samarbejdspartnere internt og eksternt i organisationen
 • Gode karrieremuligheder
 • Muligheden for at udvikle dine faglige kompetencer inden for værdibaseret salg og kommunikation
 • En fuldtidsstilling, fra mandag til torsdag fra 8.00-16.00 – og fredag fra 08.00-15.30
 • Fast grundløn, bonusordning, sundhedsordning samt gode pensionsforhold.
Er du vores nye Sales Agent?
Hvis ovenstående har fanget din interesse og du kan se dig selv som vores nye Sales Agent, send da en motiveret ansøgning og upload dit CV via dette LINK senest fredag d. 18. august 2017.
 
Vi vil løbende afholde samtaler, og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned før tid, hvis vi har fundet de ønskede kandidater. Bemærk venligst, at en ren straffeattest er en forudsætning for at søge ansættelse hos Falck.
OBS.: Ansøgninger modtages kun via ovenstående link.
 
Vi ser frem til at høre fra dig!
 
Om Falck
I mere end 100 år har det været Falcks mission at arbejde for at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer, at redde og hjælpe forulykkede og nødstedte hurtigt og kompetent samt at rehabilitere syge og tilskadekomne. Med mere end 38.000 medarbejdere i 44 lande fordelt på seks verdensdele er Falck en virksomhed i konstant udvikling og med mange muligheder for udfordringer og karriere. Læs mere om at være en del af Falck på karrieresiderne på www.falck.dk eller www.falck.com.
 
Falcks værdier er: hjælpsom, handlekraftig, hurtig, tilgængelig, troværdig og kompetent. Værdierne efterleves dagligt i den måde, vi omgås og løser vores opgaver på. Hvis du vil være en af vore kolleger, er det vigtigt, at du kan genkende dig selv i disse værdier.