Kundeservice 70102031 Support nr.: 0
Salgsmedarbejder (studiejob)
Tilbage til listen

Salgsmedarbejder (studiejob)

Leder du efter et studiejob, som pynter på CV’et, og hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt?

Så bliv en del af et atypisk call-center, hvor du ringer til potentielle kunder og finder den helt rigtige løsning til dem.
 
Studiejobbet der bringer dig videre
I vores salgsafdeling i Aarhus får du nu mulighed for at blive en del af et professionelt og socialt team, der sælger abonnementer med udgangspunkt i vores kunders sikkerhed og tryghed. Din fornemmeste opgave bliver at ringe til potentielle kunder og finde den helt rigtige løsning til dem inden for vejhjælp og vejservice til biler, motorcykler og andre køretøjer. Du får et fleksibelt studiejob med en fast grundløn og en særdeles attraktiv provisionsordning uden loft.


Når du starter, får du grundig introduktion til jobbet og dygtige kollegaer og salgsledere, der løbende rådgiver og coacher dig. Derudover får du en unik mulighed for at gennemføre en certificeret salgsuddannelse, der består af uddannelsesmoduler året igennem. Det er et studiejob, hvor du i høj grad får lov til at bruge dine kommunikative evner, og du kommer uden tvivl til at udvikle dig både fagligt og personligt! Du vil indgå i et ambitiøst og ungt miljø, hvor godt humør og gejst danner rammerne for sociale arrangementer og et stærkt sammenhold.
 
Er du vores nye kollega?
Kan du se dig selv i en sjov hverdag med mange andre studerende, som hurtigt bliver en del af dit netværk? Så er det måske dig, vi leder efter! Som udgangspunkt behøver du ikke at have erfaring med salg. Du skal dog have mod på at kontakte potentielle kunder, afdække deres behov og tilbyde dem den bedste løsning. Dette indebærer, at du som person er målrettet og trives med at tale i telefon med mange forskellige mennesker, ligesom du kommunikativt kan finde vej til målet.

 

For at komme i betragtning til jobbet skal du kunne tage to vagter om ugen i tidsrummet mandag-torsdag kl. 16.45-21.00. Du skal være minimum 18 år gammel, og vi forventer desuden, at du kan fremvise en ren straffeattest.
Vil du vide mere om jobbet, så se filmen om hverdagen i salgsafdelingen hos Falck. 
 
Sådan søger du jobbet
Hvis ovenstående har fanget din interesse, så ser vi frem til at høre fra dig. Upload venligst din ansøgning samt CV via dette LINK. Vi indkalder løbende til samtale.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsafdelingen på tlf. 21 99 59 07.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!