Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

Falck Sygetransport


Bliv godt sikret til en fair pris – uanset alder.

  • Maks. 10 dages ventetid på speciallæge
  • Sundhedsfaglig rådgivning
  • Prisen stiger ikke med alderen
  • Mulighed for familiedækning
  • Og meget mere

Abonnementet kan ikke tilkøbes, hvis man er diagnosticeret eller i behandling for kroniske sygdomme.

Fra 100,- /md.
Fra
100,-
/md.

Intet 
aldersloft

Bliv hentet både akut og planlagt – og kørt hjem igen

Med Falck Sygetransport får du god, pålidelig kørsel til og fra behandlinger, skadestuen, lægevagten, o.l. Vores chauffører hjælper dig gerne fra din hoveddør ud i bilen og hele vejen ind til venteværelset, hvis du ønsker det. Du er også velkommen til at tage en ledsager med. Vi skal bare have det at vide på forhånd.

Vi henter dig både akut og når du har tid hos din egen læge, sygehuset, speciallæge, fysioterapi, kiropraktor, tandlæge, hørecenter, fodterapi, psykolog, m.fl. Har du brug for medicin akut, kommer vi også med det.

Husk at tilmelde dig i god tid og mens du stadig er rask.

Sygetransport

Vi kommer og henter dig!

Så længe man er mobil og har det godt, tænker man ikke over, hvor besværligt det kan være at komme til og fra en behandling hos lægen eller på sygehuset. Men hvis man pludselig bliver skadet eller syg, kan det være en stor lettelse at vide, at man kan blive hentet og kørt fra dør til dør.

Akut sygetransport

Hvis du er med i sundhedssikringen Falck Hurtig Hjælp, kører vi dig til lægevagten eller skadestuen, når du har brug for akut lægehjælp. Med en familiedækning gælder kørslen også din partner, jeres børn – og endda jeres gæster. Vi kører, hvis en af jer kommer til skade eller pludselig bliver syg. Så kan du koncentrere dig om at hjælpe den syge, i stedet for at tænke på, hvem der skal køre, hvem der skal passe børnene imens eller hvilket taxiselskab, du skal ringe til. Du ringer bare til Falck – så kommer vi.

Ring til vores vagtcentral på 70 10 20 30.

 

Kørsel til og fra behandlinger

Udover akut sygetransport giver vi dig også mulighed for at blive kørt til og fra planlagte behandlinger, fx undersøgelser eller genoptræning. Så skal du ikke tænke på at finde et sted at parkere bilen eller om du kan komme frem med offentlig transport. Har du brug for liggende transport, kan vi også klare dét. Husk, at du med nogle former for medicin ikke må køre bil. Derfor kan det være nødvendigt at kunne blive kørt til og fra behandling. Med Falcks sundhedspakker Hurtig Hjælp + Kørsel eller Super kan du spare taxien.

Få en pakke med sygetransport

Med alle vores sundhedspakker følger der altid sygetransport med ved akut sygdom eller skade. Du kan vælge en pakke til dig selv eller til hele familien. Hvis du har brug for kørsel til planlagte behandlinger, skal du vælge pakken Hurtig Hjælp + Kørsel eller Super. Med alle vores sundhedspakker får du udover sygetransport også en række andre fordele som fx hurtig tid til speciallægen, psykologhjælp og professionel rådgivning om det offentlige behandlingssystem.

Se alle vores sundhedssikringer her.

 

Skal du på skadestuen eller til vagtlægen?

Ring til vores vagtcentral på 70 10 20 30.

Akut sygetransport er en service, der er med i alle vores sundhedspakker. Du kan få mere at vide om vores forskellige pakker på 70 10 20 31.

 

Er du eller en anden i livsfare?

Uanset om du har en sundhedspakke hos Falck eller ej, skal du altid ringe 1-1-2, hvis nogen er i livsfare. Mens du venter på hjælp, skal du hjælpe den, der kommet til skade, så godt du kan. Hvis du kan førstehjælp, er det en stor fordel. Du kan læse mere om førstehjælp på vores hjemmeside.

Se Falcks førstehjælpsråd her.