Kundeservice 70102031 Support nr.: 0

En sundhedssikring for alle


Bliv godt sikret til en fair pris – uanset alder.

  • Maks. 10 dages ventetid på speciallæge
  • Sundhedsfaglig rådgivning
  • Prisen stiger ikke med alderen
  • Mulighed for familiedækning
  • Og meget mere

Abonnementet kan ikke tilkøbes, hvis man er diagnosticeret eller i behandling for kroniske sygdomme.

Fra 100,- /md.
Fra
100,-
/md.

Intet 
aldersloft

Falck Sundhed er sundhedssikring til alle

Vælg den pakke, der passer bedst til dig selv - eller hele din husstand

Sundhed

Rådgivning og hjælp til det akutte og til diagnosen
Få kørsel og adgang til specialundersøgelse og en sundhedsfaglig tovholder, du altid kan ringe til.
Sundhed Plus

Mest solgte

Hjælp til det akutte, til diagnosen og behandlinger
Slip for ventetid og få målrettede behandlinger, kørsel og ubegrænset sundhedsfaglig sparring.
Akut Sygetransport

Kørsel til lægen, tandlægen, skadestuen, kiropraktor, m.fl.
Bliv hentet ved din hoveddør både til det planlagte og akutte – og bliv kørt hjem igen.
Alt om Falck Sundhed
Hvad dækker Falcks private sundhedssikring?

Læs mere
 ;
 ;
Find den sundhedssikring, der dækker dig bedst

Læs mere
Hvad koster det at være godt sikret?

Læs mere
 ;
 ;
Meld dig ind i god tid

Læs mere
Er dine børn sikret?

Læs mere
 ;
 ;
Snart pensionist?

Læs mere
Alt dét, der pludselig kan blive vigtigt
Hurtigere i behandling - bedre tilbage

Læs mere
 ;
 ;
En professionel på din side

Læs mere
Bliv kørt til det akutte og det planlagte

Læs mere
 ;
 ;
Kom stærkere tilbage

Læs mere
Hjælp til hele familien

Læs mere
 ;
 ;
Støtte til at komme videre

Læs mere

Ring mig op

 

 

Sundhedssikring for private

Hvorfor købe en sundhedssikring?

Det er trygt at vide, at der i Danmark gælder de samme regler i sundhedsvæsnet for alle. Men det skaber desværre nogle gange kø til behandlingen. Og er du først blevet syg eller har mistanke om sygdom, kan ventetiden være svær. Bliver du indlagt på sygehuset, kan travlheden og rutinerne i sundhedsvæsnet gøre det frustrerende at være patient. Og samtidig er det let at blive forvirret eller nervøs over lægefaglige termer og begreber – især, hvis du er syg og ikke har det store overskud.

I situationer som disse kan en privat sundhedssikring som Falck Hurtig Hjælp være til stor hjælp. Du vil kunne få støtte og vejledning undervejs i forløbet. Og hvis ventetiden bliver længere, end den garanti det offentlige sundhedsvæsen stiller, vil du kunne få hjælp til at blive udredt i det private. Det kan du læse mere om herunder.

Du er også velkommen til at ringe til os og få mere at vide om Falck Hurtig Hjælp på 70 10 20 31. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan vi kan rådgive dig om dine muligheder og give dig overblik over dine rettigheder som patient. Eller hvordan du får en hurtig diagnose, så du hurtigere kan få din behandling.

Få et bedre patientforløb med en sundhedssikring for private

En sundhedssikring som Falck Hurtig Hjælp skal ses som et godt supplement til det offentlige sundhedsvæsen. I det offentlige kan du få målrettet og specialiseret behandling, hvis du bliver syg. Det kan vi ikke tilbyde dig gennem Falcks  sundhedssikring. Men vi kan tilbyde dig alt det andet, dét, der kan gøre patientforløbet mere trygt. Det kan være en helt afgørende hjælp til dig og dine nærmeste, hvis en af jer bliver syg.

Et eksempel kunne være dét, vi kalder Patientguide, som er en service til alle, der har vores private sundhedssikring. Det offentlige har ventetids- og behandlingsgaranti, der sikrer dig hurtig udredning og behandling. Det er en god service. Men som patient eller pårørende kan man nemt komme til at føle sig fortabt og handlingslammet i forløbet. Må man ringe og stille spørgsmål, og hvem kan give de rigtige svar? Hvad nu, hvis?

Med Falcks sundhedssikring kan du altid ringe og tale med vores sundhedsrådgivere. Der er ingen dumme spørgsmål, og hvis der er noget, vi ikke umiddelbart kan svare på, kan vi vejlede dig om, hvem der så kan hjælpe. Vi er klar til at hjælpe dig før, under og efter et sygdomsforløb.

Hvilken hjælp får du med Falcks sundhedssikring?

Alle der har abonnement på vores sundhedssikring Falck Hurtig Hjælp, kan ringe og få rådgivning af vores dygtige sundhedsfaglige rådgivere. De kender sundhedsvæsnet, dets regler og rettigheder, og de kan hjælpe dig med at få forklaret lægefaglige begreber, når du er i tvivl. Du må selvfølgelig også ringe til os, hvis det er en af dine nærmeste, der er blevet syg.

I alle vores abonnementspakker er du også dækket af dét, vi kalder Hurtig Diagnose. Det betyder, at vi garanterer dig tid hos den rette speciallæge inden for 10 hverdage, hvis ikke det kan lade sig gøre i offentligt regi. Vi kan tilbyde dig denne eksklusive garanti, fordi vi samarbejder med private hospitaler rundt omkring i Danmark.

Mange vælger vores basispakke til at begynde med. Det er den billigste, som dækker det mest nødvendige. Du kan vælge basispakken, så den dækker dig selv eller hele familien. Du skal bare melde dig ind i ordningen, mens du er rask. Du kan altid opgradere til en anden pakke, hvis du får brug for det.

De øvrige pakker er sammensat, så de dækker forskellige behov. Du kan fx få kørsel til behandling eller lægeundersøgelser eller ekstra genoptræning med i pakken. Så skal du ikke selv tilrettelægge og betale for den fortsatte genoptræning, hvis dén du får tilbudt via det offentlige, ikke rækker.

I vores Superpakke får du også en personlig sundhedsrådgiver, som følger dig gennem hele dit patientforløb. Det er en fast rådgiver, der kender dit forløb, din journal og dine udfordringer. Vigtigst af alt er det den samme rådgiver, du taler med hver gang. Det giver en tryghed og et personligt nærvær, som mange savner, når de bliver behandlet i det offentlige. Det kan du kun være sikker på at få gennem en sundhedssikring som Falck Hurtig Hjælp.

Læs mere om vores sundhedssikringer og alle fordelene herunder.

Vores sundhedssikringer

Vores sundhedssikring hedder Falck Hurtig Hjælp. Det er fordi, du får hurtig hjælp, hvis du pludselig bliver ramt af sygdom eller får en skade. 
Vi har fire forskellige sundhedssikringer du kan vælge imellem:

Fordelene ved vores sundhedssikring

Her kan du læse mere om de forskellige fordele, der er knyttet til vores forskellige sundhedssikringer:

Kom til speciallæge inden for 10 dage

Uanset hvilken variant du vælger, kan du få en hurtig diagnosticering. Ved mistanke om sygdom eller en skade, skal du ikke gå og vente på at få tid til en udredning. Vi garanterer, at du kommer til speciallægen inden for 10 dage.

Find vej i sundhedssystemet

Alle vores sundhedssikringer giver dig mulighed for at ringe til vores specialister, som kan rådgive dig. Har du fx spørgsmål om det frie sygehusvalg, ventelistesystemet i det offentlige eller om, hvordan du får agtindsigt, kan vi hjælpe dig med at få svar.

Bliv kørt til lægevagten

Hvis du pludselig bliver dårlig eller kommer til skade, kører vi dig til lægevagten eller på skadestuen. Vi kører dig selvfølgelig også hjem igen. Denne service kalder vi for Sygetransport og den er med i alle vores sundhedssikringer.

Få psykologhjælp i en svær situation

Skulle du komme ud for noget, der gør livet svært, er det vigtigt at kunne tale med nogen om det. Til alle vores sundhedssikringer hører derfor professionel psykologhjælp, f.eks. i forbindelse med dødsfald eller skilsmisse. Læs mere om vores psykologhjælp her.

Få bragt din receptpligtige medicin ud

Er du bundet til sengen og har behov for receptpligtig medicin, kan du med alle vores sundhedssikringer få levering af medicin hjemme hos dig. Læs mere om vores medicinudbringning her.

Kom foran i køen til scanning

Mange diagnoser bliver i dag stillet ved hjælp af en MR-scanning, CT-skanning eller ultralydsscanning. Med vores pakke Hurtig Hjælp + Rådgivning eller Hurtig Hjælp Super behøver du ikke vente mere end 10 dage på en scanningsundersøgelse. 

Få en personlig sundhedsrådgiver

Skal du i gang med et større behandlingsforløb eller videre efter et forløb, får du personlig rådgivning af vores sundhedsfaglige rådgivere hele vejen igennem. Denne service følger med vores udvidede pakker: Hurtig Hjælp + Rådgivning og Hurtig Hjælp Super.

Behandling i udlandet

Falck hjælper dig også, hvis du skal have behandling udenfor Danmark. Med vores udvidede pakker, Hurtig Hjælp + Rådgivning og Hurtig Hjælp Super, får du hjælp med alt det praktiske, bl.a. særlige certifikater og rejsetilladelser.

Bliv kørt til og fra behandling

Hvis du har en aftale på sygehuset eller hos lægen, kommer en af vores Falck-reddere og henter dig og kører dig til din aftale. Du får denne service med pakken Hurtig Hjælp + Kørsel eller Hurtig Hjælp Super.

Vi skubber din genoptræning i gang

Efter en operation skal kroppen i gang igen. Her kan Falcks mange uddannede fysioterapeuter give dig det rette skub videre. Denne service hedder supplerende genoptræning, og du får den med i pakken Hurtig Hjælp + Kørsel eller Hurtig Hjælp Super.

Vælg den rigtige sundhedssikring

Hurtig Hjælp består af fire forskellige sundhedssikringer. Du skal vælge den pakke, der passer dig her og nu. Når du har meldt dig til, kan du altid skifte pakke, hvis dit behov ændrer sig.

For et mindre tillæg kan du også vælge en sundhedssikring, der dækker hele familien.

Du skal melde dig ind i vores sundhedssikring, mens du er rask. Så er du dækket, hvis du en dag bliver syg. Du kan begynde med vores billigste, Hurtig Hjælp Basis og skifte senere, hvis du får brug for det.

Ring til os og høre mere: 70 10 20 31