Close

Kurser for brandmænd, men Langvang er også meget mere ....

En af vore kernekompetencer er gennemførelse af de lovpligtige branduddannelser, der kræves for at kunne drive et professionelt brandvæsen.


Vi uddanner langt de fleste af Falcks brandmænd og mange kommunale brandvæsner benytter Falcks Uddannelsescenter.

 

Mange institutioner og virksomheder har særlige sikkerhedsmæssige behov, som Falcks Uddannelsescenter kan tilgodese med individuelt tilpassede kurser. Vi uddanner medarbejdere og ledere fra en række offentlige institutioner, samt mange store og små virksomheder.


Det kan også dreje sig om arbejdspladser, der har medarbejdere udstationeret i andre egne af verden og dermed udsætter disse for særligt krævende opgaver under belastende forhold.


Der er også sjov og ballade på Langvang, så kontakt os, hvis vi skal stå for jeres næste event,  polterabend eller lignende.


Her kan du se vores faste kursusudbud, og i menuen ovenfor kan du se, hvad vi ellers kan tilbyde af kurser, events mm og kontakt os endelig, hvis du har specielle ønsker.


Langvangen 1
8930 Randers NØ
tlf. 40812411
mail: mip@falck.dk

Falck Danmark A/S Polititorvet1780 København V | CVR: 16271241 | kundeservice@falck.dk | contact@falck.com | Telefonnummer: 70 10 20 31 | Cookie- og persondatapolitik