Vælg sprog

Close

Falck Safety Services - Sikkerhedskurser og kompetence til din virksomhed

Falck Safety Services Esbjerg har gennem 40 år oparbejdet de kompetencer der efterspørges nationalt, såvel som internationalt, indenfor olie & gas industrien, den maritime industri og vind industrien.

 

Falck Services Esbjerg er et 100% ejet selskab af Falck Danmark. I over 100 år har det været Falcks mission at arbejde på, at forebygge ulykker, sygdom og nødsituationer. Det har ligeledes været et mål at yde hjælp til mennesker i nød samt rehabilitere syge og skadede.
 
Falck Safety Services Esbjergs kompetencer
Falck Safety Services Esbjerg leverer kompetencer i forebyggelse, håndtering og læring af kritiske situationer og hændelser. Dette gør vi gennem træning og rådgivning. Vi har bl.a. ansat instruktører fra ambulance-, politi og brandtjenester, samt rådgivere med relevant faglig erfaring for at opnå de helt rette sammensætninger af kompetencer.
 

Vores kunder beskriver vores ansatte som tillidsvækkende med et højt fagligt niveau indenfor sikkerhed og beredskab. Dygtige til, at formidle og skaber med deres indsigt bedre forståelse samt indlæring af nye rutiner og væsentlig ændring af adfærd.
 
Hvor leverer vi?
Falck Safety Services har et professionelt træningscentre beliggende i Esbjerg og flere andre steder i resten af verden, herunder Norge, Holland, Belgien, Tyskland, England, Malaysia og Brasilien.
Falck Safety Services har mere end 1500 medarbejdere og vi kan derfor udvikle og levere kompetent og ensartet træning, målrettet vores internationale kunder og brancheorganisationer.
 
Falck Safety Services Esbjergs vision
Falck Safety Services Esbjerg vil gennem professionel kursusvirksomhed og rådgivning medvirke til at højne det private og offentlige arbejdsmarkeds kompetencer og fokus indenfor forebyggende sikkerhed, aktiv sikkerhed og miljø (HSE).
 
 
 
 
 
 
 

​Uglviggårdsvej 3

6705 Esbjerg

Danmark

 

Telefon: +45 76 12 13 14

falcksafety@falcksafety.dk

 

 

​Kursus kalender

Før du skal på kursus​

 

 

 

 

Falck Safety Services A/S | Uglviggårdsvej 36705 Esbjerg Ø | falcksafety@falcksafety.dk | Telefonnummer: +45 76 12 13 14 | Cookies