Vælg sprog

Close

Praktisk information

Før du skal på kursus, beder vi dig have gennemlæst din kursus bekræftelse nøje. Den vil fortælle dig, hvor du skal møde op, hvad du skal medbring og hvad der er booket til dig. Er du i tvivl er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.

Beklædning
Til alle kurser, hvor der indgår praktiske øvelser, skal kursusdeltagerne medbringe ekstra underbeklædning (lange underbukser/langærmet trøje i bomuld/uld alt efter årstiden), håndklæde og ekstra undertøj.
Tag badetøj med til Helikopterevakuering og sørednings øvelser.
Falck Safety Services sørger for al relevant sikkerhedsbeklædning i form af branddragter, handsker mv. dog er det vigtigt at du i din kursus bekræftelse kigger efter om der er noget vi kræver du selv medbringer, dette kan f.eks. være sikkerhedssko og briller. 
 
Betaling
Hvis du er tilmeldt gennem et firma, får firmaet efter kurset tilsendt en faktura på kursusafgiften.
Hvis du selv skal betale kursusafgiften, kan du enten betale med betalingskort ved ankomsten eller indbetale beløbet på det (bankkontonummer) Girokonto nummer, der er anført på den betalingsinformation du har fået tilsendt ved booking.
Vi accepterer betaling med Dankort og kontant betaling samt kreditkort.
 
Vær opmærksom på at der er særlige krav for betaling gennem kompetencefonde - ring til os og hør de nærmere krav for hver enkelt. 
 
Kursbevis/certifikat
Efter fuldført og bestået kursus uddeles, eventuelt tilsendes, kursusbevis/certifikat.
Der kræves 100 % fremmøde og deltagelse for at bestå vores kurser.

​Uglviggårdsvej 3

6705 Esbjerg

Danmark

 

Telefon: +45 76 12 13 14

falcksafety@falcksafety.dk

 

 

​Kursus kalender

Før du skal på kursus​

 

 

 

 

Falck Safety Services A/S | Uglviggårdsvej 36705 Esbjerg Ø | falcksafety@falcksafety.dk | Telefonnummer: +45 76 12 13 14 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser