Vælg sprog

Close

Fysiske krav

Information til deltagere på kursus eller i enkeltaktiviteter ved Falck Safety Services

 

1.Generelt
Enkelte aktiviteter på Falck Safety Services tager udgangspunkt i, at kursusdeltagerne skal lære at takle risikofyldte situationer og det kræver til tider, at deltagerne selv er med aktivt. Falck Safety Services arbejder systematisk for at sikre, at aktiviteterne gennemførers på en sådan måde at tab, sygdomme eller skader ikke opstår.
Den risiko som eksisterer, forudsættes dækket af den enkelte deltagers arbejdsgiver, som i henhold til aftale med Falck Safety Services har påtaget sig dette ansvar.
For private kunder der deltager på kursus, har Falck Safety Services tegnet forsikring med dækning og indenfor de beløbsrammer som fremgår af Falck Safety Services generelle salgs- og leveringsbetingelser.
 
2.Helbred
Sygemeldte personer skal ikke deltage på kursus ved Falck Safety Services uden at dette er skriftlig aftalt på forhånd.
Der kan være forhold ved din helbredssituation som gør, at aktiviteterne på Falck Safety Services er mere risikofyldte for dig end andre. En række aktiviteter på Falck Safety Services indebærer praktiske øvelser. Belastningerne på kroppen er ikke nogen problem for friske personer, men kan være et problem hvis du har tidligere skader, eller har/har haft sygdomme som kan give problemer ved praktiske øvelser/aktiviteter (bl.a. sukkersyge (diabetes), epilepsi, astma, luftvejssygdom, hjertesygdom og psykiske lidelser). Ophold i bassin kan forværre eksem og andre hudsygdomme. Helikoptertræning i bassin indebærer belastning på muskel/skeletsystemet som tolereres uden problemer hos friske personer, men som kan forværre tidligere skader og aktuelle sygdomme i muskler, sener og skelet (bl.a. gigt, nakke- og rygskader). Bruger du mediciner som kan påvirke din ydeevne? Har du været opereret, kan der opstå skader ved fysiske anstrengelser eller ophold i bassin.
Hvis du bruger mediciner eller har du haft/har sygdomme som nævnt ovenfor, bør du kontakte din læge for at diskutere om dette kan være et problem for dig ved kurserne. Instruktørerne kan desværre ikke give råd ved medicinske spørgsmål.
Er du gravid, anbefaler vi, at du venter til efter svangerskabet før du deltager på helikopterevakueringskurser og øvelser i brandområdet. Ved andre øvelser må instruktøren informeres. Skulle du på et tidspunkt i øvrigt føle ubehag eller komme til skade under øvelserne skal du informere instruktøren med det samme.
Har du nogen væsentlige fobier (højdeskræk, vandskræk, klaustrofobi)? Tag kontakt med instruktøren ved kursusstart. Han vil tilrettelægge undervisningen efter dit behov så langt det praktisk lader sig gøre.
 
3.Færdigheder
Flere af Falck Safety Services øvelser/aktiviteter kræver svømmefærdigheder af deltagerne. I tilfælde af, at du ikke kan svømme, eller anser dig selv som en dårlig svømmer, forpligter du dig til at oplyse dette til instruktøren før øvelserne begynder. Instruktøren vil da tage hensyn til dette og tilrettelægge undervisningen, hvis dette er praktisk muligt.
 
4.Rusmidler og medicin
Deltagerne forpligter sig under hele kurset/aktiviteten at være upåvirket af rusmidler eller bevisthedsforstyrrende medikamenter. Med mistanke om påvirkning, vil konsekvensen være bortvisning og arbejdsgiver vil blive informeret.
 
5.Sikkerhed
Ved ankomst beder vi den enkelte sætte sig ind i de sikkerhedsrutiner som gælder. Dette vil også blive oplyst af instruktøren, men har du spørgsmål så spørg. Vi vil gerne have tilbagemelding i tilfælde af, at du observerer noget som kan forbedres.

​Uglviggårdsvej 3

6705 Esbjerg

Danmark

 

Telefon: +45 76 12 13 14

falcksafety@falcksafety.dk

 

 

​Kursus kalender

Før du skal på kursus​

 

 

 

 

Falck Safety Services A/S | Uglviggårdsvej 36705 Esbjerg Ø | falcksafety@falcksafety.dk | Telefonnummer: +45 76 12 13 14 | Cookies

Jeg vil ændre min cookie tilladelser