Vælg sprog

Close

​Events for både piccoliner og supermænd

Hos Falck Safety Services beskæftiger vi os i dagligdagen med, at håndtere og forebygge kritiske situationer. Men ligesom andre mennesker har vi behov for at koble af og benytte vore faciliteter i Esbjerg til andre formål, og det gør vi gerne i selskab med virksomheder, der kunne tænke sig at tilbringe en uforpligtende og underholdende dag sammen med os.

 

En event hos Falck Safety Services kan vare fra et par timers adspredelse i forbindelse med et seminar, et møde – eller er kundebesøg – til en hel dag.
 
Du og dine kolleger kommer i rammer langt fra de normale, men tættere på hinanden, bliver bevidstgjort om hinandens roller og prøver personlige grænser af.  I lærer, hvor vigtigt det er at kommunikere i pressede situationer.
 
En event hos Falck Safety Services er på samme tid lærerig og sjov. Programmet sammensættes individuelt og kan indeholde et eller flere af disse elementer:

Søredningshal
Røgdykkerbane
Brandslukning  
Rappelling

Her vil mange allerede være stået af. Men du kan være overbevist om, at ingen bliver presset ud over, hvad de bryder sig om, og at vi tager individuelle hensyn. Falck Safety Services er et sikkert sted at opholde sig, også når vi har det sjovt!
 

​Uglviggårdsvej 3

6705 Esbjerg

Danmark

 

Telefon: +45 76 12 13 14

falcksafety@falcksafety.dk

 

 

​Kursus kalender

Før du skal på kursus​

 

 

 

 

Falck Safety Services A/S | Uglviggårdsvej 36705 Esbjerg Ø | falcksafety@falcksafety.dk | Telefonnummer: +45 76 12 13 14 | Cookies